perjantai 30. marraskuuta 2012

Vihdoin salilla!

Viikko tässä tuli sairasteltua ja tänään sitten uskaltauduin salille 'varovasti' tekemään selkä ja pakara jumppaa.. Ja eipä se lopulta kamalan varovaista ollutkaan, kun innostuin hiukan liikaa. Saa nähdä mitä pakarat huomenna tykkää, heh. :)

Kävin tänään myös testaamassa Fit Wokin ja voi kyllä lämpimästi suositella sitä kaikille! Palvelu oli ystävällistä, ruoka hyvää ja grammalleen ruokavalioni mukaisen annoksen hinnaksi tuli reilu 8e.maanantai 26. marraskuuta 2012

Kipeilyä ja ruokahaluttomuutta.

Onpas tylsää olla kipeänä! Treenit menee sivu suun ja ruokakaan ei maistu, kun ei ole mitään kuluttanutkaan. :(

Ruokahaluttomuudestani huolimatta, olen silti sinnikäästi valmistanut kaikki ruokavalioni mukaiset ateriat noin kolmen tunnin välein ja edes yrittänyt syödä niitä. Ainoastaan aamupala ja päivällinen ovat tähän mennessä menneet alas. Loput takaisin jääkaappiin odottelemaan huomista.

Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, tein pikkuriikkisen sovelluksen päivällistä valmistaessani, vaikka vakaa päätökseni onkin tiukasti pitäytyä vain ja ainoastaan ruokavalioni sisältämissä ruoka-aineissa. Tämä 'hurja' soveltamiseni siis takoitti sitä, että korvasin kakkosaterian kanan/kalan osuuden valkuaismunakkaalla, jonka onnellisena söin ruisleivän päältä raejuustolla höystettynä. Näin ruokavalion alkutaipaleella kulkevana (ja vielä siihen täysin tottumattomana) täytyy kyllä sanoa että oli aivan mahtavaa syödä munakasta pikästä aikaa! :)

Iltapalaksi ajattelin tarjoilla itselleni Blockia suoraan shakerista ja pienen vuoren verran vitskuja ja echinaforcea vihreän teen kera. Luulisi näillä eväillä flunssankin luovuttavan pikkuhiljaa.. :)

Uudet salikengät tilattu!

Pitkällisen googlailun ja pienoisen fitness-blogivakoilun jälkeen päätin tilata itselleni Lonsdalen pitkävartiset nyrkkeilykengät uusiksi salikengikseni. Itseasiassa kiitos Body Gossip-blogin ja erityisesti tämän postauksen, löysin kengät vielä hyvin edulliseen hintaankin! :) kuva: www.sportsdirect.com/Saattaa kyllä vaatia hiukkasen aikaa tottua näihin kenkiin. :) Edelliset kun olivat Nike Lunarglide + pinkit juoksukengät (kyllä, värillä on tietenkin väliä ;)). Pääsevät vihdoin siis oikeaan tarkoitukseensa eli treeniohjelmassani olevaan porrasjuoksuun.Nyt sitten vaan innolla odotellaan toimitusta saapuvaksi.


Onkos kellään kokemusta näistä kengistä? :)

Vähän minusta..

Muutama viikko takaperin, 8. marraskuuta, kävelin hermostunein askelin kohti Fitfarmin toimistoa,
olin menossa tapaamaan tulevaa valmentajaani Jari "Bull" Mentulaa, jolta saisin treeniohjelmani lisäksi myös täysin uuden ruokavalion itselleni.  En yhtään tiennyt mitä odottaa, niin valmentajan kuin minkään muunkaan suhteen, mutta helpotuksekseni toimistolla vastassa oli ystävällinen ja aidosti työstään kiinnostunut mies, jonka kanssa tiesin heti tulevani hyvin toimeen ja saavani vastauksen kaikkiin (typeriin) kysymyksiini. :)

Lähdin toimistolta isoa paperinivaskaa rikkaampana, jotka sisälsivät uuden ruokavalioni, treeniohjelmani ja muuta tarvitsemaani informaatiota tulevaa vuotta koskien. Seuraavaksi vuorossa olikin salin alkuopastus WFC:llä, jonka minulle piti pt Tero Kivinen. Ensin käytiin pienimuotoinen haastattelu läpi että kukas minä olen ja mitkä ovat tavoitteeni ja siinä sivussa Tero myös huomautti kohteliaasti kenkieni (..ihanan pinkit Niken juoksutossut..) olevan täysin käyttökelvottomat salille, heh. Lupasin hankkia järkevämmät sellaiset ensitilassa.

Sitten reenaamaan. Rehellisyyden nimissä täytyy kyllä sanoa, että vaikka muutaman kerran ajattelinkin, että mihin helvettiin sitä on oikein ryhdytty (mm. syväkyykkyjen ja maastavetojen aikana), olin treenin loputtua aivan intopiukeana ja odotin jo huomista, että pääsisin uudelleen salille! Fiilistä ei latistanut edes se, kun aivan lopuksi Tero pyysi minua vielä tekemään hooverin, ja siinä sitten ollessani, hänen puhelimensa soi ja hän lähti jonnekkin kauemmas puhumaan ja eipä antanut luonne periksi lopettaa ennen Teron paluuta ja voin kertoa, että ne minuutit tuntuivat pitkiltä! Teron palatessa tärisin jo aika lailla. No tulipahan enkat siinäkin rikottua. :D

Ja tässä sitä ollaan nyt muutama viikko ruokavaliolla ja treeniohjelmalla menty, ja into senkun kasvaa. Ja koska juttunikin taitavat pyöriä enemmän ja enemmän näiden treenihommien ympärillä, lähipiiriäni ja miestäni säästääkseni päätinkin sitten aloittaa blogin, johon voin sitten purkaa fiiliksiäni treenistä, ruokavaliosta ja milloin mistäkin.

 Tervetuloa seuraamaan matkaani kohti bikini fitness-lavoja! :)