torstai 8. elokuuta 2013

Ei tule uni silmään..

..Olin alunperin ajatellut kirjoitella kuulumisia vasta karsintojen jälkeen, mutta tämä muutaman yön kestänyt yht'äkkinen unettomuus sai mieleni muuttumaan. Miksikäs sitä ei käyttäisi tätäkin aikaa hyödyksi, vai mitä? :)

Kamalasti ei tosin ole mitään ihmeellistä ehtinyt tapahtumaan. Viimeistelyviikko on pian lopuillaan ja täytyy sanoa, että olen kyllä nauttinut täysillä pienistä hiilareistani ja niiden tuomasta lisäenergiasta sekä erilaisista treeneistä. Olen myös kovasti yrittänyt keskittyä itseni hoitamiseen ja rentoutumiseen mm. saunomalla, venyttelemällä hyvin, lepäämällä tarpeeksi ja rauhoittumalla ihan yksikseen kotosalla. 
Näiden lisäksi kävin maanantaina Ristolla Zensessä hierottavana ja samalla pyysin häntä mittaamaan rasvaprosenttini, joka olikin tipahtanut 7,4:n prosenttiin! Aika alhaisilla rasvoilla siis mennään, mutta liekö sillä väliä kerta kroppa toimii (kuukautisetkin tulevat edelleen normisti) ja olokin on mitä mainioin.

Viimeistelyviikon herkkuvälipalaa ja PALJON vettä! :)


Kävin myös huollattamassa varpaankynteni ja täytyy kyllä antaa hurjasti kehuja Lumottu Kauneus-kauneushoitolalle ja aivan ihanalle kynsiteknikolle Janinalle! Kynnet ovat todella kauniit ja palvelu oli ensiluokkaisen hyvää! Eräs ystäväni vinkkasi kyseisestä hoitolasta ja en tätä ennen ollut siitä edes kuullutkaan, mutta ehdottomasti menen uudelleenkin. :)

Hemmottelua.


Muuten olenkin hoitanut suurimman osan kisavalmisteluistani itse tai ystävien avustuksella ihan taloudellisista syistä. Esimerkiksi monet kisaajat käyvät sokeroinnissa poistattamassa ihokarvat, mutta itse päätin hoitaa homman partavaahdon ja shaverin kanssa. Eräs nimeltämainitsematon raukkaparka joutui tosin sheivaamaan minun selkäni ja vielä kahteen otteeseen, kun ei tainnut kehdata sanoa ei.. :D 
Meikki ja tukka tulevat olemaan rakkaan ystäväni ja huoltajani Katrin käsialaa, hänellä kun sattuu olemaan ammattilaistausta tähän hommaan ja makukin menee yksiin omani kanssa. Hän myös laittaa kisavärin minulle eli oikeastaan koko kisalookkini tulee olemaan hänen aikaansaannostaan. Suurkiitos hänelle avusta jo etukäteen! <3

Bikinini teetätin eräällä ihanalla tiimiläiselläni ja olen enemmän kuin tyytyväinen niihin! En olisi itse osannut edes kuvitella miten hienot niistä tulee joten hurjasti kiitoksia myös sinne suunnille!!

Ja koska en saanut sitä kilpailijaesittelyä koskaan kirjoitettua, niin kiitellään nyt tässä kaikki loputkin tukijoukkoni lävitse. 

Erityiskiitokset kuuluvat tietenkin myös maailman parhaalle valmentajalleni Jari "Bull" Mentulalle, personal trainereille Terolle, Harrille sekä Killelle upeista rääkkitreeneistä ja Risto Santalalle sekä Arttu Peltolalle kropan huollosta. Myös suurkiitos kultaakin kalliimmalle treenikaverilleni Lindalle, jota ilman en enää tiedä miten pärjäisin! <3

Kiitos myös kaikille muille ihanille Fitfarmilaisille sekä Wolff Fitness Clubin henkilökunnalle, olette kaikki upeita! 

Viimeiseksi haluan vielä kiittää lähipiiriäni, perhettäni ja rakkaita ystäviäni. KIITOS kun olette kestäneet hullua dieetti-Maijua, lupaan olla taas vähemmän kireä (ja muistamaton kun palaan offille! Olette kaikki hirmu rakkaita minulle, te tiedätte ketä olette.


<3


Nyt torstaina aloitetaan sitten värjäysurakka ja ilta meneekin väriä kuivatellessa, pakkaillessa ja rauhoittuessa kotosalla ja perjantaina aamupäivästä käännämme ihanaisen Lindan auton kohti Jyväskylää. Oma fiilis on tällä hetkellä odottavainen ja hyvä, eikä vähiten sen vuoksi, että olen valmennuksen aloittamisesta saakka toiminut täysin valmentajani ohjeistuksen mukaan, joten ainakaan lavalla ei tarvitse pohtia ohitse syötyjä aterioita taikka tekemättömiä treenejä. Eli hyvillä mielin noustaan lavalle lauantaina ja katsotaan minne saakka oma kunto ja esiintyminen riittää, toivottavasti SM-karsintapaikalle saakka. :)


Tiimikaverin salilta napsaistu kuva eilisestä olkapää-vatsa-treenistä.


Oikein mukavaa ja treenintäyteistä loppuviikkoa!! :)

3 kommenttia:

 1. Maiju sä näytät super upeelta! Tsemppiä karsintaan! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan huikeeta! Vie voitto kotiin <3

  VastaaPoista
 3. Aika epätodennäköinen tuo rasvaprosentti, jos vertaat vaikka tähän: http://www.builtlean.com/2012/09/24/body-fat-percentage-men-women/ löytyy kuva 10-12 % ja mukana teksti:
  "Body Fat Percentage Women 10-12%

  This is an extremely low body fat level typically attained by female bodybuilders. Essential fat for women is round 8-10% compared to 2% for men. Why the difference? Women have more fat in breast tissue and the area surrounding the uterus. This level of body fat is not considered safe, or healthy for women who will be unable to menstruate. Striations of muscle, separation between muscles, clear vascularity are all noticeable at this level. The women in the photo is likely at the higher end of the range at 12% body fat because she is not too vascular."

  Etenkin huomioi viimeinen lause.

  VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)