maanantai 26. elokuuta 2013

Viimeistelyviikon "aatto". :)

Niinhän se sitten taas kävi että olen sen verran täpinöissäni huomenna tiistaina alkavasta viimeistelyviikosta, että en taaskaan malttaisi millään nukkua. Ja tänne blogiinhan ne kaikki pään sisukset on hyvä purkaa. :)


(C) Tommi Mankki Photography


Pääpiirteittäinhän viimeistelyni tehdään identtisesti edellisten kanssa, tosin kilpailujen ollessa tällä kertaa sunnuntaina, aloituskin myöhästyy päivällä. Käytinkin maanantai-iltani paistamalla reilut 2kg kanaa, keittämällä kattilalliset riisiä ja pastaa ja pilkkomalla ison kasan vihanneksia, jotta hiilaritankkaus sujuisi mahdollisimman mutkattomasti koulun ohessa. Viimeksihän olin lomalla ja poikani isänsä luona, joten minulla ei ollut muuta kun aikaa olla ja ihmetellä. Nyt tilanne on hieman toinen kun sumplimista riittää niin luentojen taukojen että lapsen viemisten ja hakemisten tarhasta kanssa. Mutta onneksi korkeakoulultamme löytyy melko hyvä sali, jonne pääsen aikataulujen kiristyessä treenaamaan. Tai kevyttä pumppailuhan se taitaa ennemmin tällä viikolla olla. :)

Muutoin fiilis on edelleen hyvä ja odotan innolla tulevaa viikonloppua Lahdessa. Tai Vierumäellä, jos tarkkoja ollaan. Varasimme nimittäin huoneet Vierumäen Scandicista Lahden hotellien sijaan, sillä pidän paikasta kovasti ja koin että on ihan mukava olla hiukan etäämmällä siitä kaikesta fitness-hulinasta. :) 

Take awayta junassa Helsinkiin. ;)

Viime viikonloppuahan vietin Helsingissä treenaillen ja hioen poseerauksiani itse IFBB Pro Anna Virmajoen opissa ja tuli siinä lauantai-aamuna napsittua muutama kuvakin aurinkoisella Töölönlahdella Tommi Mankin kanssa. 

(c) Tommi Mankki Photography

Poseeraamassa olin Annan kanssa perjantaina Töölö Gymillä ja täytyy kyllä sanoa tunnin olleen enemmän kuin hyödyllinen, eikä vähiten siksi, että olin saanut juuri muutama päivä aiemmin tuomaripalautteeni Jyväskylän karsinnoista, joten ainakin niihin epäkohtiin (ja moneen moneen muuhun yksityiskohtaan, Anna on ihanan tarkka :) ) tartuttiin ja itse ainakin olin hurjan tyytyväinen tunnin lopussa aikaansaannoksiimme. T-kävelyni parani hurjasti ja muutin minä takaposenikin kokonaan. :)

Poseeraustunnin jälkeen kävin vielä tekemässä ehkä maailmankaikkeuden huonoimman etureisi-treenin. En tiedä johtuiko väsymyksestä, vaiko mistä, mutta en vaan saanut hyvää tuntumaa treeniin vaikka kuinka keskityin. No, onneksi lauantain kuvaukset ja yhteistreeni ja -poset iki-ihanan Kristan kanssa Meijerillä helpotti oloa kummasti! :) 

(C) Tommi Mankki Photography

Tommin kanssa tavattiin siis Töölönlahdella lauantaina aamu yhdeksältä tarkoituksena napsaista muutama sporttinen ulkoilukuva ja itae ainakin tykkäsin hurjasti lopullisista kuvista, mitä Tommi minulle lähetti. Eli jos hyvää kuvaajaa olet vailla, niin suosittelen Tommia erittäin lämpimästi! Lisäilin noita kuvia teillekin näytille tämän postauksen sekaan. 

Kuvien jälkeen matkasin Meijerille tapaamaan Kristaa. Posettelimme ensin tunnin verran, jonka jälkeen teimme vielä selkä-hauis-treenin yhdessä. Krista on kyllä niin upea pakkaus jo nyt, että varmasti keväällä Kultsalla debytoidessaan on sarjassaan kärkisijoissa kiinni. Vau!

Turistikuva Meijerillä Kristan kanssa. :)

Sunnuntai menikin täyslevon ja leffojen  merkeissä ja nyt olikin sitten mukava aloittaa viimeinen viikko hyvin levänneenä ja melkeimpä jopa energisenä. :) Saa nähdä mitä nuo huomenna saamani hiilarit saavat vielä tässä kropassa aikaan, ainakin omaan silmään näyttäisi hiukan Jyväskylän kisakunnosta kiristyneen, mutta päivän kuntohan sen sitten ratkaisee. :)

Nyt koitan saada unta silmään ja toivotankin kaikille upeille kanssakisaajille oikein ihanaa viimeistelyviikkoa! Lahdessa nähdään! :)

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Nautitaan nyt, vaikka hampaat irvessä.

..Taas on bloggaaminen jäänyt vähemmälle, tosin tällä kertaa mulla on mielestäni ihan hyvä syykin. Tuli nimittäin tuossa muutettua viime viikonloppuna ja eipä siinä, eihän se normaalistikaan mitään herkkua ole, mutta näin ketoosidieetillä, juuri ennen ekoja SM-kisoja, yhden kaksivuotiaan kanssa ja muutoin pääasiassa yksinään, niin voin kyllä syvällä rintaäänellä sanoa että en välttämättä suosittele kokeilemaan. :D Unohtamatta tuosta aamuaerobisia ja treenejä, luonnollisesti. 
Mutta nyt se on tehty, kamatkin melkein järjestyksessä ja rauha maassa. Kiitos vaan niille muutamalle apulaiselle, jotka noita mun romuja raahasi mun kanssa tänne, en olisi ikinä selvinnyt ilman teidän apua. <3

Unetkin jäivät tuossa muutamana yönä aika vähille tämän muutto-koulu-treeni-lapsi-kombon takia, mutta otin sitten viime yönä ihan kokonaiset yhdeksän tuntia unta ja olo on lievästi sanoen eri. Väsymyksestä huolimatta treenit ovat kulkeneet aivan älyttömällä draivilla karsinnoista saakka. Tiedä sitten oliko se se puoli litraa Ben & Jerry'siä kisojen jälkeen vai muutos omassa asenteessa, mutta en muista milloin viimeksi olisin nauttinut treenistä tällä tavalla! Enkat paukkuu ja fiilis on aivan loistava! Ainoastaan salille käveleminen ja erityisesti sieltä pois tulo tuntuu melko rankalle, heh. Taisin minä tuossa joku päivä sitten turvautua taksin apuun pt:n vetämän jalkatreenin päätteeksi, kun en vaan jaksanut enää kävellä mihinkään..
No, ei onneksi tällä taloudellisella tilanteella tule tavaksi. :) 

Muuttaminen on kivaa...NOT!!!

Huomenna iltapäivästä hyppään Helsingin junaan ja perjantaina treenailenkin poseerauksia itse IFBB Pro Anna Virmajoen kanssa! Olen kamalan innoissani ja odotan kovasti, että mitä Annalla on sanottavaa t-kävelyyni sekä poseasentoihini. Muutin niitä hiukan Jyväskylän kuvat nähtyäni (ja niitä kauhisteltuani) ja toivon että myös hänen mielestään parempaan suuntaan. 


Näin upeasti se käy prolta. Kuva: Googlen kuvahaku


On myös kiva päästä taas Mayor'sille viikonlopuksi treenailemaan, tuo hyvää vaihtelua omaankin treeniin kun on eri ympäristö. Vaikka siis en rakasta WFC:tä ikinä mihinkään vaihtaisikaan. :) 
Sunnuntaina palaan sitten takaisin Tampereelle ja valmistaudun viimeistelyviikkooni. Hurjaa, että tämäkin pari viikkoa on mennyt näin hujauksessa, ja tosiaan aivan täysin eri fiiliksellä kuin karsintoja edeltäneet viikot. Väsy on, toki, tälläkin kerralla, eihän se mikään dieetti olisikaan jos ei yhtään missään tuntuisi, mutta jotenkin tästä ajasta on nyt osannut nauttia aivan eri tavalla kuin ennen karsintoja. Ja kyllä, NAUTTIA. 

Ei ehkä sillä perinteisellä "nautin nyt tästä auringossa makaamisesta ja kylmästä drinksusta"-tyylisesti vaan ennemminkin että "elän just nyt tätä hetkeä ja fiilistelen tätä tämän hetkistä oloani ja treenejä ja pian tulevia SM-kisoja, kuitenkin olen näin pitkälle päässyt, että olen sinne menossa"-tyylisesti. 
Sitä vartenhan se kaikki työ on tehty, niin koen että siitä kuuluu myös ottaa kaikki ilo irti. Ehkä pidätte mua ihan tärähtäneenä mutta näin mä nyt tän jutun kuitenkin ajattelen ja uskon vakaasti, että näitäkin hetkiä on vielä monta kertaa ikävä offille siirryttyäni. :)


Kuva: Googlen kuvahaku


Tätä yleistä fiilistelyäni piristi entisestään tänään postiluukusta tipahtanut ZeroPoint Compressionin paketti, joka sisälsi sekä urheiluun tarkoitetut kompressiosukat sekä ihanan neonkeltaiset säärystimet! Kokeilinkin tänään treenissä sukkia ja kyllä vain, askel keveni hurjasti sukkien ansiosta! Iltaposetkin tuli sitten tehtyä säärystimet jalassa, kun en millään malttanut olla pitämättä niitä. Muutenkin nilkkani keräävät herkästi nestettä pitkien päivien päätteeksi ja uskon näiden helpottavan dieetin myötä hidastunutta palautumistanikin omalta osaltaan. 

Pähkinänkuoressa kompressiosukan idea siis on:
•parantaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa, joka sen myötä nopeuttaa kudosten hapensaantia ja parantaa lihaksen suorituskykyä, sekä tehostaa palautumista maitohapon nopeutuneen poistumisen myötä.
•vähentää lihasjännitystä ja parantaa voimantuottoa.

Iloinen yllätys. :)


En ehkä ota näitä enää koskaan pois jalasta. <3


Tulipas taas oikea maratooni-päivitys! No, voi olla että en taas hetkeen kamalasti päivittele, jollen sitten malta olla postaamatta Virmajoen posetreenifiiliksiä vielä ennen kisoja tänne. ;) Mutta nyt käyn iltapalani kimppuun ja käperryn sohvalle hetkeksi rentoutumaan ennen yöunia. Oikein huisia loppuviikkoa teille ihanille!! <3


Kotini ehkä ainoa siisti osa.. :D


maanantai 12. elokuuta 2013

Jyväskylän SM-karsinnat.

Noniin, nyt on ekat kisat takana ja pää aivan pyörällä koko touhusta! :)
Karkasinkin itseasiassa suoraan Jyväskylästä mökkeilemään ja rauhoittuman muutamaksi päiväksi ja voin sanoa, että teki kyllä hyvää! 



Mutta ensin niihin kisoihin. Lähdimme ajelemaan huoltajani Katrin, treenikamuni ja kilpasiskoni Lindan, sekä hänen huoltajiensa kanssa kohti Jyväskylää hieman puolen päivän jälkeen perjantaina. Auto oli ahdettu ääriään myöten täyteen, tunnelma oli katossa koko matkan ja naurua riitti. 

Meidän pienen pieni tavaravuori.. :D

Hotellille saavuimme Katrin kanssa kolmen hujakoilla ja tavarat purettuamme lepäilimme hotellilla muutaman tunnin ennen kilpailijakokousta. 

Cougar Townia ipadilta.

Kilpailijakokouksessa tunnelma oli positiivinen ja omakin pieni hermostuneisuuteni katosi täysin. Bikinit tsekattiin ja menivät läpi alaosan ollessa kuulemma esimerkillisen mallinen ja -kokoinen, eli terveisiä vaan ihanalle Päiville, joka bikinini ompeli. <3 

Kuva: Bodylehti.fi

Tämän jälkeen Fitfarmin tiimi tsekkasi kisavärit ja antoi jatko-ohjeistuksen värien levitykselle. Minulta puuttui vain kerros Jan Tanaa, joten loppuilta menikin syödessä, rentoutuessa ja ah, sen ihanan kauan odotetun valkoviinilasillisen äärellä. :)

Oli hyvää. 

Aamulla lähdin Katrin seuraksi hotellin aamupalalle riisikakkuineni ja tämän jälkeen alettiin levittämään sitä viimeistä Jan Tana-kerrosta, tekemään meikkiä ja tukkaa valmiiksi. Fiilis oli edelleen hyvä ja rauhallinen. 

Maistui muuten ihan Honey Puffseille nuo riisikakut hunajalla.. <3


Maailman paras huoltaja työn touhussa.

Hieman ennen yhtä teamiläiseni Mari huoltajineen saapui hotellihuoneellemme pukemaan biksuja ja lähdimme sitten yhtä matkaa kohti kisapaikkaa.


Viimehetken kuvat upean Marin kanssa ennen takatiloihin siirtymistä.

Kisapaikalta saimme kuin saimmekin vierekkäiset paikat Marin kanssa ja pistimme molemmat napit korville, Cheekit täysille soimaan ja jalat ylös. Siinä sitten menikin rattoisasti muutama tunti.

Makoilua.


..Ja lisää makoilua.


Tällainen ylienerginen pakkaus kun olen, niin en tietenkään malttanut millään makoilla ihan koko aikaa paikallani vaan kävin hiukan myös pyörimässä kisapaikalla tuttuja moikkaamassa ja fiilistelemässä kisatunnelmaa, joten aika kului kuin siivillä omaa sarjaa odotellessa.


En kuulemma näyttänyt ihan itseltäni kisalookissani. :D


Vikat poset ennen lavalle nousua, tässä vaiheessa minuakin jo vähän jännitti..

Lopulta oli meidän lyhyiden biksutyttöjen vuoro. Huulipunat järjestykseen, kengät jalkaan ja bikinien liimaus ja mars lavalle. Tunne oli sanoinkuvaamattoman hieno seistessäni siellä line upissa muiden upeiden kilpasiskojeni vierellä ja sehän parani vielä entisestään, kun pääsin ensimmäiseen vertailuunkin mukaan. Ja te kaikki ihanat, jotka huusitte ja kannustitte, KIITOS!! Se tuntui aivan mahdottoman upealle! <3

Kuva: Bodylehti.fi

Tilanne oli kuitenkin hetkessä ohitse ja eikun takaisin lavan taakse odottelemaan finalistien kuulutusta. 

Tiuhti ja Viuhti jännittää.

Ja lopulta ne ilmoitettiin, sekä minä että Linda olimme finaalissa!!! Tunne oli uskomaton, sillä samallahan varmistui finaalipaikka SM:iin!! Sitten vaan t-kävelyä tekemään. Jostakin syystä jännitin tässä vaiheessa paljon enemmän ja se valitettavasti näkyi esiintymisessäni. Lopputuloksena oli kuitenkin 4. sija sekä se paikka SM:iin eli olen hurjan tyytyväinen. Nyt vaan takaposet ja t-kävely paremmaksi ja treeniä lisää, niin eiköhän se siitä. :)

Kuva: Bodylehti.fi

Stailausta kehuttiin älyttömän paljon ja siitä saankin kiittää maailman parasta huoltajaani selä ystävääni Katria, sillä itse en olisi osannut tehdä puoliksikaan yhtä hienoa tukkaa saati meikkiä! Olet muru aivan korvaamaton!! Ja vähintään puolet tuostakin pystistä kuuluu sulle!!!


Katri-muru <3

Kisan jälkeen olin aivan pökerryksissä ja kun soitin Jarille jatko-ohjeista, ja sain vielä vapaasyöntipäivänkin, niin eikun pysti kainaloon ja supermiehen kyytiin ja auton nokka kohti Pohjanmaata.


Pakollinen pokaalinpussaus-kuva. :)

Ja mitä siihen vapaaseen syöntiin tulee, niin ensin söin kyllä kiltisti valmiiksi tekemäni kana-jasmiiniriisi-salaatti-annokseni ennen kun ahmin jäätelöä, hedelmiä ja karkkia. Ja sitä karkkiakin kyllä meni todella vähän, itsekin yllätyin. Sen sijaan illan kruunasi rahka ja mehukeitto! <3 

Kyllä suomalainen luonto on KAUNISTA!

Yhtään ei kyllä harmittanut seuraavana aamua palata dieettiruokavalioon ja omien tuttujen ruokien pariin. Sunnuntai menikin iloisesti mökkielämästä nauttien ja rentoutuen. Kevyen aamuaerobisen tein soutaen, mutta muuten annoin kropalle vapaapäivän. Nyt on akut ladattu ja loppuviikko mennäänkin sitten entistä kovempaa! 

Hullu aamusoutelija. :)


Päivällistä kauniissa maisemissa.


Maanantai-aamun kruunasi kahvit aurinkoisella laiturilla. <3

Se on sitten three weeks out ja Fitness Expo. Kiitos vielä kerran kaikille minua tsempanneille ja onnitelleille, olette kultaa!!


If you can dream it, you can do it!

torstai 8. elokuuta 2013

Ei tule uni silmään..

..Olin alunperin ajatellut kirjoitella kuulumisia vasta karsintojen jälkeen, mutta tämä muutaman yön kestänyt yht'äkkinen unettomuus sai mieleni muuttumaan. Miksikäs sitä ei käyttäisi tätäkin aikaa hyödyksi, vai mitä? :)

Kamalasti ei tosin ole mitään ihmeellistä ehtinyt tapahtumaan. Viimeistelyviikko on pian lopuillaan ja täytyy sanoa, että olen kyllä nauttinut täysillä pienistä hiilareistani ja niiden tuomasta lisäenergiasta sekä erilaisista treeneistä. Olen myös kovasti yrittänyt keskittyä itseni hoitamiseen ja rentoutumiseen mm. saunomalla, venyttelemällä hyvin, lepäämällä tarpeeksi ja rauhoittumalla ihan yksikseen kotosalla. 
Näiden lisäksi kävin maanantaina Ristolla Zensessä hierottavana ja samalla pyysin häntä mittaamaan rasvaprosenttini, joka olikin tipahtanut 7,4:n prosenttiin! Aika alhaisilla rasvoilla siis mennään, mutta liekö sillä väliä kerta kroppa toimii (kuukautisetkin tulevat edelleen normisti) ja olokin on mitä mainioin.

Viimeistelyviikon herkkuvälipalaa ja PALJON vettä! :)


Kävin myös huollattamassa varpaankynteni ja täytyy kyllä antaa hurjasti kehuja Lumottu Kauneus-kauneushoitolalle ja aivan ihanalle kynsiteknikolle Janinalle! Kynnet ovat todella kauniit ja palvelu oli ensiluokkaisen hyvää! Eräs ystäväni vinkkasi kyseisestä hoitolasta ja en tätä ennen ollut siitä edes kuullutkaan, mutta ehdottomasti menen uudelleenkin. :)

Hemmottelua.


Muuten olenkin hoitanut suurimman osan kisavalmisteluistani itse tai ystävien avustuksella ihan taloudellisista syistä. Esimerkiksi monet kisaajat käyvät sokeroinnissa poistattamassa ihokarvat, mutta itse päätin hoitaa homman partavaahdon ja shaverin kanssa. Eräs nimeltämainitsematon raukkaparka joutui tosin sheivaamaan minun selkäni ja vielä kahteen otteeseen, kun ei tainnut kehdata sanoa ei.. :D 
Meikki ja tukka tulevat olemaan rakkaan ystäväni ja huoltajani Katrin käsialaa, hänellä kun sattuu olemaan ammattilaistausta tähän hommaan ja makukin menee yksiin omani kanssa. Hän myös laittaa kisavärin minulle eli oikeastaan koko kisalookkini tulee olemaan hänen aikaansaannostaan. Suurkiitos hänelle avusta jo etukäteen! <3

Bikinini teetätin eräällä ihanalla tiimiläiselläni ja olen enemmän kuin tyytyväinen niihin! En olisi itse osannut edes kuvitella miten hienot niistä tulee joten hurjasti kiitoksia myös sinne suunnille!!

Ja koska en saanut sitä kilpailijaesittelyä koskaan kirjoitettua, niin kiitellään nyt tässä kaikki loputkin tukijoukkoni lävitse. 

Erityiskiitokset kuuluvat tietenkin myös maailman parhaalle valmentajalleni Jari "Bull" Mentulalle, personal trainereille Terolle, Harrille sekä Killelle upeista rääkkitreeneistä ja Risto Santalalle sekä Arttu Peltolalle kropan huollosta. Myös suurkiitos kultaakin kalliimmalle treenikaverilleni Lindalle, jota ilman en enää tiedä miten pärjäisin! <3

Kiitos myös kaikille muille ihanille Fitfarmilaisille sekä Wolff Fitness Clubin henkilökunnalle, olette kaikki upeita! 

Viimeiseksi haluan vielä kiittää lähipiiriäni, perhettäni ja rakkaita ystäviäni. KIITOS kun olette kestäneet hullua dieetti-Maijua, lupaan olla taas vähemmän kireä (ja muistamaton kun palaan offille! Olette kaikki hirmu rakkaita minulle, te tiedätte ketä olette.


<3


Nyt torstaina aloitetaan sitten värjäysurakka ja ilta meneekin väriä kuivatellessa, pakkaillessa ja rauhoittuessa kotosalla ja perjantaina aamupäivästä käännämme ihanaisen Lindan auton kohti Jyväskylää. Oma fiilis on tällä hetkellä odottavainen ja hyvä, eikä vähiten sen vuoksi, että olen valmennuksen aloittamisesta saakka toiminut täysin valmentajani ohjeistuksen mukaan, joten ainakaan lavalla ei tarvitse pohtia ohitse syötyjä aterioita taikka tekemättömiä treenejä. Eli hyvillä mielin noustaan lavalle lauantaina ja katsotaan minne saakka oma kunto ja esiintyminen riittää, toivottavasti SM-karsintapaikalle saakka. :)


Tiimikaverin salilta napsaistu kuva eilisestä olkapää-vatsa-treenistä.


Oikein mukavaa ja treenintäyteistä loppuviikkoa!! :)

torstai 1. elokuuta 2013

Kisapreppiä ja tyttöjuttuja..

Huh! Nuha on VIHDOIN selätetty ja pääsin oikein treeniinkin kiinni eilen kahden jalkatreenin muodossa. Aamulla tein kevyemmin ja hiukan kokeilevasti etureisiä ja illalla sitten takareisi-pakaraosaston ihan hyvällä intensiteetillä. Hiki tuli ja olo treenin jälkeen oli euforinen! Siis rehellisyyden nimissä sanottakoon että aivan rättipoikkikuollut, mutta euforinen. :) 
Tänään kävin heti aamusta tekemässä heavympää settiä yläkropalle ja illalla käyn vielä pumppailemassa sen läpi. Sitten voikin viimeistelyviikko alkaa! 

Kohta päästään maalaamaan..


Nuhaisena treenikiellossa ollessani käytin ajan hyväksi ja kävin hankkimassa kaikkia ihania kisoihin liittyviä juttuja, kuten meikkejä, vartalonhoitotuotteita, tukkajuttuja, kisavärejä ja eksyinpä sitten lopulta vielä kenkäostoksillekin internetin ihmeelliseen maailmaan..

Kaikkea sitä ihmislapsi tarvitsee saadakseen itsensä lavakuntoiseksi! :D


Kengillä ei sinänsä ole kisojen kanssa mitään tekemistä, mutta olen haaveillut pienestä "palkinnosta" itselleni tästä työstä, minkä olen kisojen eteen tehnyt. Ei siis sillä, ettenkö tätä vapaaehtoisesti ja täysillä nauttien olisi tehnyt, mutta hetkittäin kun on homma tuntunut rankemmalle, olin ajatellut palkita itseni jotenkin sitten kun olen "selvinnyt" niistä rankemmista hetkistä. 
Ja koska mitkään herkuthan eivät tietenkään tule kysymykseen, niin mikäs sen parempi vaihtoehto kun kaunista jalkaan pistettävää! ;) 

Kuvat: www.lamodaloca.fi


Arvoin todella pitkään noiden kultaisten korkojen ja alempien mustien peep toe-korkojen välillä, mutta loputa tuo spesiaalimpi väri voitti. Niin, ja mukaan tilaukseen tosiaan tarttuivat myös nuo iki-ihanat kimaltelevat mustat sandaalit.. Kyllä sitten kisojen jälkeen kelpaa tepastella, toivon mukaan kelitkin ovat vielä sitten kohdallaan että kengät pääsevät käyttöön saakka. 

Tilauksen yhteydessä satuin mainitsemaan blogistani ja sainkin teille ihanille lukijoille alennuskoodin La Moda Locan, www.lamodaloca.fi kenkien nettikauppaan! :)



Eli nettikaupan maksukohdassa kun syötätte tuon koodin, niin saatte -30% alennusta. Koodi on voimassa 7.8.-31.8. välisenä aikana. Shoppailuiloa! :)

Nyt alankin valmistautumaan illan salitreeniin, oikein ihanaa sunnuntaita teille kaikille!