maanantai 26. marraskuuta 2012

Uudet salikengät tilattu!

Pitkällisen googlailun ja pienoisen fitness-blogivakoilun jälkeen päätin tilata itselleni Lonsdalen pitkävartiset nyrkkeilykengät uusiksi salikengikseni. Itseasiassa kiitos Body Gossip-blogin ja erityisesti tämän postauksen, löysin kengät vielä hyvin edulliseen hintaankin! :) 



kuva: www.sportsdirect.com/



Saattaa kyllä vaatia hiukkasen aikaa tottua näihin kenkiin. :) Edelliset kun olivat Nike Lunarglide + pinkit juoksukengät (kyllä, värillä on tietenkin väliä ;)). Pääsevät vihdoin siis oikeaan tarkoitukseensa eli treeniohjelmassani olevaan porrasjuoksuun.Nyt sitten vaan innolla odotellaan toimitusta saapuvaksi.


Onkos kellään kokemusta näistä kengistä? :)

5 kommenttia:

  1. Täällä ilmoittautuu yksi uusi lukija, myöskin Fitfarmin valmennuksessa ollaan ;) tosin en tähtää kisoihin! No se minusta, tarkoitukseni oli kysyä että kuinkas kauan sulla kesti tilaushetkestä että sait nuo kengät itsellesi? Tilasin samasta paikasta eilen kengät siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kia: Tervetuloa! :) No siis kengät oli vissiin alle viikossa Suomessa, mutta kun olivat unohtaneet ilmoittaa sille kuriirifirmalle mun puhelinron ja pistää mulle sen lähetyksen varmennus spostin niin olivat sitten pyörineet 2vkoa suomessa ennen kun laitoin spostia sinne Sportsdirectille että missähän ne mun kengät menee. Siihen kun vastasivat sain selvitettyä sen tracking coden ja sitä kautta DHL:ään yhteyden ja kengät löydivät onnellisesti kotiin. Eli enpä kamalasti voi kehua heidän palveluitaan, mutta onneksi löysivät kuitenkin perille. :)

      Poista
  2. moikka! Tilasin tänään samaiset kengät, lonsdalen sivuilta tosin :) Kauanko sulla suunnilleen meni, ennenkuin kengät oli Suomessa? :) Ennen sitä 2vkon pyörimistä :D En ole ennen tilannut ulkomailta mitään, mutta nyt sai niin halvalla, että oli pakko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis mitähän siinä meni? Öö varmaan koku reilu viikko? :) Tilasin nimittäin tuossa reilu vko sitten jagerstore.co.uklta kisakengät ja ne tuli siinä reilussa vkossa kotiovelle. Mutta kantsii varmaan kysellä perään jos ei kahteen vkoon kuulu? Ja siis normaalistiham sitä tilausta (ainakin aika monella nettikaupalla käytössä) voi seurata sillä lähetysseurantskoodilla?

      Poista
  3. kiitti vinkeistä! Mä jään siis odottelemaan :) joo ton lähetysseurantakoodin tajusinkin tässä illan aikana :D

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)