keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Vähän ohi aiheen..

Tai no miten sen nyt ottaa, ajattelin kirjoitella postausta kaikesta ihanasta tilpehööristä, mitä tähän treenaamisen seuraksi kaipailisin. Osa ihan oikeasti tarpeellisia, osa sitten vähemmän.. :) Olen itseasiassa joskus aiemmin kirjoitellut jotakin muotiblogin suuntaista, joten tämä aihe on ehdottoman mieleinen itselleni, ja kukapa ei tykkää tehdä itselleen toivelistoja kaikesta kivasta?

No, asiaan. Toistaiseksi olen vetänyt treenit ilman vyötä, ja itseasiassa kuullutkin kahdensuuntaisia komentteja sen käytöstä. Toiset sanovat että ehdoton suoja ja tuki selälle, ja toiset sitten, että inaktivoivat keskivartalon syviä lihaksia. Itse olen pitkällisen pohdinnan (ja Bullin kanssa keskusteltuani) tullut siihen tulokseen, että taidan sen kuitenkin hankkia, mutta käyttää sitä vain siinä osassa treenejä, missä katson sen käytön aiheelliseksi. Vähän niin kuin vetoremmienkin kanssa, käytän niitä pääasiassa mavessa, jotta saan painoja tankoon enemmän ilman että forkut väsyvät kesken sarjan, mutta esimerkiksi ylätaljan teen ilman, koska ainakin toistaiseksi olen kokenut että en siinä niitä tarvitse. Näin. Eriäviä mielipiteitä perusteluineen otetaan vastaan. :)
Eli toive nro 1. treenivyö. Pinkki.. ;)

Sitten päästäänkin enemmän tänne ei-niin-hyödyllisten juttujen puolelle, nimittäin ne iki-ihanat Body Actionilla kuolaamani BiaBrazilin caprit!!! Oih ja voih, sellaiset kun saisi pinkki-mustina niin olisin kyllä onneni kukkuloilla. :) Eli toive nro 2. BiaBrazilin caprit.

Toinen edes kaukaisesti hyödyllinen ja tarvitsemani asia on kunnollinen treenilaukku. Tällä hetkellä sen virkaa hoitaa todella järkyttävä ja osittain saumoistaan purkaantunut Niken ikivanha putkikassi, jonka pohjalta löytyy milloin mitäkin homehtumasta. NAM. Elättelen toiveita että sen uuden ja hienon kassin kanssa sitten tulisi oltua vähän siivomnin? Ehkä? :) Toive nro 3. treenikassi. Joku kiva ja PINKKI. :D

Minulla on tällä hetkellä YHDET sopivat urheiluliivit olemassa. Yhdet. Ja viidet treenit viikossa. Niitä pyykätäänkin aika usein käsin ja öiseen aikaan että kuivuisivat seuraavaksi päiväksi. Toiset voisivat olla tarpeen. Olen kyllä kovasti pitänyt niistä Shock Absorbereistani mutta Better Bodiesilla olis kivat, sellaset missä on mustaa ja.. Äh, no sitä pinkkiä. Nämä kun kaikki vetäisin päälleni samaan aikaan niin näyttäisin varmaan Miss Piggyn ja Paris Hiltonin risteytykseltä. ..Jaa, oli kai niitä muunkin värisiä... No mutta toive numero 4. urheiluliivit/toppi.

Tiukasti noudatettavan ruokavalioni ja ruokailurytmini vuoksi kannan eväitä mukanani oikeastaan joka paikkaan, niin kouluun, salille, leffateatteriin, että kylään. Näin talviaikaan säilyvyys ei ole niin suuri ongelma, mutta lämpimämmillä keleillä saakin olla melko tarkka, että kuinka kauan sitä rahkaansa haluaa 'lämmittää'. Ja koulussa usein taukojen ollessa lyhyitä pelkästään syömiseenkin, ei kamalasti huvita sen lisäksi lähteä vielä juoksentelemaan ympäri kampusta jääkaapille ja takasin luokkaan, joten ratkaisin asian ostamalla Body Actionilta Frozzy Packin pitämään evääni kylminä. On kyllä ihan paras kaveri nykyään, kulkee mukana joka paikkaan. Tosin koska minulla on niitä tällä hetkellä vain yksi, ja monasti reissaan kotoa kouluun ja suoraan treeneihin, tarvitsisin vielä ainakin toisen, jotta saan kaikki ruokani kätevästi mukaan ilman, että joudun ramppaamaan kotiin välillä hakemaan lisää ruokia. Ei varmaan tarvitse sanoa minkä väriset miellyttää silmää eniten..? :D Eli toive nro 5. lisää FrozzyPackeja.

Toiveet 6-8 voidaankin varmasti laittaa saman perustelun alle, eli lisää kivoja treenivaatteita tänne kiitos! :) Noita Better Bodiesin trikoita olen kuolannut jo monta kuukautta, joko pinkillä raidalla tai sitten hopeisella. Noista shortseista en osannut päättää että kummat olisivat kivemmat, joten pistin sitten molemmat listalle. :) Erityisesti posetreeneihin olisi kiva saada minishortsit, jotta jalan asennot näkyisivät paremmin kuin pitkillä housuilla (koska en todellakaan vielä voi kuvitellakkaan poseeraavani yhteistreeneissä pelkissä pikkuhousuissa).

Siinähän niitä haaveilun kohteita kerrakseen, onkos teillä jotakin tarpeellista tai ei-niin-tarpeellista hankintalistalla juuri nyt, mitä? :)

Ps. Kuvat lainattu Body Actionin nettisivuilta www.geevoima.fi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)