sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Treeniä, uutta ruokavaliota ja hyvää fiilistä.

Nyt taidan kyllä tehdä jonkin sortin ennätystä päivitystahdissani, mutta kerrankin oli hyvä hetki ja ehkä jotakin sanottavaakin. :D

Tosiaan nyt on reilu viikko menty uudella kalorinvaihtelu-ruokavaliolla ja ainakin olo on todella hyvä. Hetkittäin ollut jopa nälkäkin ja täytyy tunnustaa, että olen kyllä nauttinut siitäkin fiiliksestä ainaisen ähkyn sijaan. Hiukan on toki ollut vielä vaikeuksia muistaa vaihdella ruokavaliota kahden päivän välein, mutta uskoakseni siihenkin tottuu pikkuhiljaa. Innolla odottelen myös että uusi ruokavalio alkaisi näkymään kropassakin, ehkä sitten kuukauden-kahden päästä? Malttia, malttia..

Treenien puolesta viikko on sujunut todella mukavissa merkeissä, alkuviikon treenailin ihanaisen Outin kanssa yhdessä ja perjantaina sain vieraakseni nyt kevällä bikini fitness-debyyttinsä tekevän upean Krista Seunan.

Vaikka treenini sujuu mainiosti yksinkin, niin pakko se on myöntää, että sitä vaan saa älyttömästi lisädraivia treenikaverista. Lieneekö sitten psyykkinen juttu kun on joku varmistamassa, vai mistä, mutta treenipainoissakin tapahtui oikein hyvä nousu ja kaikki treenit tuntuvat menneen oikein hyvin perille, kun joka paikkaa kolottaa. :) 

Ennen perjantain etureisitreeniä meillä oli Kristan kanssa ohjelmassa Kimmo Raution poseeraustunti ja minäkin pitkästä aikaa innostuin kiskomaan kisakengät jalkaan. Ainakin etuposeeraukseni parani huimasti ja sain paljon oikein hyviä vinkkejä muihinkin asentoihini sekä t-kävelyyn. Vaikka meidän teamimme poseerausvalmentaja Sirpa on huippuhyvä, on mielestäni hyvä hakea toisinaan myös hiukan eri perspektiiviä muiltakin valmentajilta. 

Vielä ei ihan kehtaa posetella ihan samassa minivaatetuksessa kuin viime kesänä, heh.

Etureisitreenin aloitimme etukyykyllä, jota Krista ei aiemmin ollutkaan kuulemma tehnyt. Pakko kuitenkin todeta, että tekniikka oli tytöllä kohdallaan, melkein harmitti katsella vierestä kun omassa kyykkytekniikassa on niiiiin paljon hiottavaa edelleen, vaikka sitä viikottain teenkin. :)Etureisirääkin päälle teimme hiukan vatsoja, joiden treenaamisessa ajattelin oikein kunnostautua tänä vuonna. Jotenkin sitä on vaan aina muka niin loppu treenin päätteeksi, että helposti jäävät tekemättä. 

Lauantaina treenasimme vielä olkapäät ja ojentajat ja innostuimme myös hiukan penkkaamaankin ennen Kristan lähtöä takaisin Helsinkiin. Kun on pitkään tehnyt samalla ohjelmalla, huomaa hyvin miten pienikin treeniohjelman muutos antaa hyvää shokkihoitoa lihaksille. :)


Offi ja dieetti poseeraa Wfc:llä. :)

Salilla oli lauantaina myös Fitfarmin tiimipäivä, johon en tällä kertaa osallistunut Kristan vierailun vuoksi, mutta oli silti ihana nähdä kaikkia tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Kyllä meillä on niin hieno ja positiivista energiaa täynnä oleva porukka! <3

Nyt lähden tekemään viikon viimeistä treeniä ennen lepoviikkoa. Ensi viikolla sitten keskitytään kehonhuoltoon ja palautumiseen.

Mukavaa sunnuntaita! :)

-Maiju







9 kommenttia:

  1. Voi Maiju. Tää on ehkä jonkun mielestä sairasta, mutta kyttään usein sun facebookkiia vaikka ei kavereita siellä ollakkaan. Jos jotain julkista näkyisi. Oot yksi mun suurimmista esikuvista, niin kultainen tyttö!! Eilen näin sut wolffilla ja voi herran jestas sitä hehkua mikä susta hehkui. Olet upea! Odotan aina myös postauksiasi. :)

    VastaaPoista
  2. Voi apua mikä kohteliaisuus! :) Kiitos! Ja olisit nyt ihmeessä tullut nykimään hihasta ja juttelemaan. :) Ja koitan kyllä sinne facebookkiinkin välillä päivitellä jotakin julkistakin kun en ole sellaista urheilija-sivua tehnyt itselleni. Ja yritän nyt tosiaan päivittää blogiakin useammin, vähän vaan tuppaa aina unohtumaan muilta kiireiltä. ;)

    VastaaPoista
  3. Oot maailman upein! En kestä :) näytät niin hyvälle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana kohteliaisuudesta, vaikka itse näenkin hurjasti puutteita tai kehitettäviä alueita. :) Mutta sepä se taitaakin olla lajin hienous, kun koskaan ei ole valmis. :)

      Poista
  4. Käytätkä vielä fastia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän, mutta en ole kovinkaan merkkiuskollinen, tai että tykkään kokeilla eri tuotasarjojen tuotteita ja löytää ne itselleni toimivimmat. Osa tuotteistani on Fastin, osa mm Scitecin jne.. :)

      Poista
  5. Siis apua sä oot HOT tolla offilla!!!!!!! 😍 Upee kroppa, niin naisellinen ja seksikäs!!!! Seurusteletko vielä? Ihan muuten vaan tuli mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, vaikka itse pidänkin enemmän kisakunnostani, heh. :) Ja seurustelen juu.

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)