sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kuulumisia ja noin 9 months out.

Heipähei, taas on postausvälit pidentyneet. Liekö syy sitten kovissa treeneissä, töissä vai missä, mutta en vaan ole saanut istahdettua alas ajatuksen kanssa niin, että olisin jotakin edes kaukaisesti järkevää saanut tänne rustattua. 

Instagramista minut löytää nimellä Maiju_Minea 

Toisaalta, eipä mitään kamalan kummallista ole tapahtunutkaan. Treeni kulkee edelleen pääasiassa melko kivasti ja sarjapainot ovat nousseet yllättävänkin kiitettävää tahtia, vaikka eihän se mikään kehityksen mittari sinänsä olekkaan. Viikon vaihteessahan päästiin treenailemaan ihanan Lindan kanssa pitkästä aikaa yhdessä ja oli se kyllä taas niin kivaa kun homma toimii kuin ajatus. :) 

Muutenkin tuntuu että nyt täytyy ottaa kaikki ilo irti tästä offikaudesta, kun energiaa riittää ja syödä saa enemmän kuin tarpeeksi. Monella kevään kisaajallahan on jo dieetti alkanut ja mukava on seurailla sivusta heidän valmistautumistaan. Varsinkin ensikertalaisten into on todella tarttuvaa, vastahan sitä itsekin fiilisteli omia aamulenkkejään ja kropan kiristymistä. Niin se aika menee ja kohtahan se on omakin kisadieetti edessä, näillä näkymin toukokuussa. 

Olen myös saanut suuren kunnian toimia Team Sportlifessä kilpailevan ystäväni Pilvin huoltajana keväällä Kultsalla. Viime keväänä huolsin Essiä samoissa kisoissa ja odotan innolla kaikkea sitä kisahössötystä ja rinsessajuttuja mitä päivä pitää sisällään. Tiedä sitten kumpi on enemmän innoissaan tästä huoltaja-valinnasta, minä vai Pilvi, heh.
 

 
..Rinsessajutuista takaisin omaan treeniarkeen, normaalisti treenikiertoni on neljä viikkoa kovaa treeniä ja viides sitten lepoa. Yleensä teen kaikki viisi treeniäni putkeen ja lepään sitten kaksi päivää ja homma alusta. Viime keskiviikkona pidin kuitenkin poikkeuksellisesti välipäivää treeneistä ja kävin hierotuttamassa jalat. Oli se kyllä sellaista tuskaa ja hampaiden puremista yhteen, että täytynee nyt ihan tosissaan panostaa hiukan enemmän tuohon lihashuoltoon. Lähiaikoina kun on tuntunut olevan hiukan ongelmaa palautumisen kanssa, tai että selkeästi huomaan kropan, erityisesti jalkojen, olevan väsyneempiä ja lihakset ovat jumissa venyttelystä huolimatta. Tietenkin treeniohjelmani kolme jalkapäivää varmasti vaikuttaa asiaan, mutta jos sitä lihasta tuonne alakertaan halutaan, pitää varmaankin myös tehdä jotakin sen eteen. :) 

Onneksi on nyt treenikierron viimeinen viikko meneillään ennen lepoviikkoa, joten ehkä se sitten ensi viikolla taas helpottaa. Sitten lupaankin pyhästi venytellä ja huoltaa kroppaani kunnolla. 

 Ja sitten taas sitä jalkatreeniä.. :)

Iloisena yllätyksenä sain alkuviikosta Fitnesstukulta paketillisen Star Nutritionin tuotteita testiin, ja niitä nyt tämän viikon käyttäneenä täytyy kyllä sanoa että olen erittäin positiivisesti yllättynyt. 

Rasvanpolttajat jäivät odottelemaan seuraavaa dieettiä, mutta muut tuotteet ovat olleet sitäkin ahkerammassa käytössä. Gourmet Pro-protskujauhetta olen käyttänyt väli- sekä iltapalana rahkan tilalla ja on kyllä oikeasti hyvän makuinen suklaa prodejauhe ja ravintoarvotkin näyttävät olevan kohdallaan. Erityisen iso plussa vähistä hiilareista. :)
Treenijuoma Octane antoi mielestäni oikein hyvän pumpin ja maku Sour Lemon-Lime maistuikin ihan hyvälle, tosin lisäsin siihen appelsiinin makuista eaa:ta mukaan, koska itse tuote sisältää vain bcaa:ta. 
GoodLifen protskupatukat olivat aivan älyttömän hyvän makuisia, tosin kaloreitakin oli yhdessä patukassa se reilu 200, eli ainakaan omaan normi ruokavaliooni ne eivät harmikseni sovi. 

Fitnesstukun paketti sisälsi GoodLife-proteiinipatukoita, Gourmet Pro-proteiinia, Octane-treenijuomaa sekä Ripped Hardcore-rasvanpolttajia. Kiitos Fitnesstukku! 

Kaiken kaikkiaan mielestäni hyviä tuotteita ja ainakin protskujauhe sekä treenijuoma varmasti jäävätkin käyttööni. Kävin hiukan katselemassa tuotteiden hintoja Fitnesstukun sivuilla ja hinta-laatusuhe on kyllä enemmän kuin paikallaan. :)


Nyt kiskon kahvit napaani ja alan valmistautumaan viikon viimeiseen (jalka)treeniin. 


Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille! :)

3 kommenttia:

  1. Aiii miksi sait ne ilmaiseksi fitnesstukulta?:D kiva et postailet, ill be missiinngg youuuuuuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, kysyivät jos haluaisin testata joitakin heidän tuotteitaan ja suostuin ilomielin. :) Kiva kuulla, että joku ainakin ilahtuu näistä mun höpinöistä. :)

      Poista
  2. Mistä tiedät että kultsalle saa ottaa huoltajan:O? Joskushan tuli sääntö että liikaa ihmisiä, ei saa ottaa. Onko kielto poistunut?

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)