maanantai 22. huhtikuuta 2013

Viikonloppua ja uuden ohjelman korkkausta.

Perjantaina olin pitkästä aikaa Teron pt-treenissä ja kyllä sitä taas hetkisen muistaa miksi nämä kyseiset tapahtumat ovat niin kullanarvoisia! Sitä kun ehtii ylittämään itsensä niin henkisesti kuin fyysisesti moneen otteeseen yhden tunnin aikana. Itse ainakin koen pään laittavan vastaan todella usein ennen kroppaa, tietysti jonkin sortin itsesuojeluvaisto on toki hyvästä, mutta nyt se työ on tehtävä jos lavalle mielii ja se nyt ei vaan auta kökkiä siellä mukavuusalueellaan jos kehitystä halajaa.
Pyysin pakaratreeniä ja lopulta teimme pakara-takareisi-painotteisen treenin, joka sisälsi yhden jalan pakarapumppausta smithissä, romanialaista yhden jalan kyykkyä, haarakyykkyjä smithissä, yhden jalan polvenkoukistusta, prässiä sekä kahden jalan polvenkoukistusta maaten. Prässissä tapahtui myös fyysinen itseni ylitys, sillä ensimmäistä kertaa liikuttelin 125kg + kelkkaa (40kg)! Ei varmasti tunnu paljolle monien mielestä, mutta minulle todella suuri saavutus. Tuli siinä pari ärräpäätäkin lauottua, mutta uskoakseni Tero on niitä kuullut jokus aiemminkin. ;)

Seuraavana päivänä istuminen teki hiukan tiukkaa, ja aamuaerobinen kuin treenikin tuntui tahmealta. Liekö syy ollut vähissä yöunissa vai missä mutta lopulta kevyen yläkropan pumppailun ja aerobisen jälkeen luovutin. Vähät yöunet eivät tällä kertaa olleet treenien tai kouluhommien syytä, vaan ihana tiimikaverini Netta kutsui minut perjantaina hyvin extempore mukaansa katsomaan The Voice of Finlandin semifinaaleja Turun Logomoon. Oli todella mukava ilta ja täytyy kyllä erikseen vielä hattua nostaa illan esiintyjille ja sille uskomattomalle varmuudelle ja lavakarismalle, mitä jokainen laulaja säteili. Itse kun jännitän jo sitä fitness-lavalle nousua ja siellä kävelyä, heh! :)

Sunnuntaina kävin vain tekemässä aamuaerobisen ja lepäilin ja latailin akkuja maanantaina alkavaa uutta treeniohjelmaa varten. Se olikin luultavasti ihan järkevää, sillä tänään kun korkkasimme ohjelman Lindan kanssa takareisitreenillä (pyysimme dieetille mahdollisimman samanlaista treeniohjelmaa, jotta yhteistreenimme sujuisivat järkevämmin), olimme molemmat aivan rääkättyjä jo puolessa välissä treeniä! Ohjelma sisälsi pelkästään tripla- tai supersarjoina suoritettavia liikkeitä ja niiden välissä 2min sykkeenkohotuksia. En tosiaan muista millon viimeksi olisin ollut näin loppu oman salitreenin jälkeen.. Innolla jäänkin odottelemaan seuraavaa treeniä.. :)


Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!!!

Suurkiitokset Netalle kivata illasta! <3


Kiireeton lauantai-aamu ja uusin FitBody, parasta! <3


Maanantain aamuaerobisen maisemia.


Uuden treeniohjelman jälkeen hiukan väsytti. :D

8 kommenttia:

  1. Mulla ainakin pää pettää aina ennen kroppaa, on sitten kyseessä omat tai pt-treenit. Välillä sitä huomaa omissa treeneissä jo ennen sarjan aloittamista, että pää on päättänyt ettei se jaksa. Pt-treeneissä sitä osaa nollata päänsä paremmin, ei mieti liikoja, tekee vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu! Joskus sitä oikeaa asennetta saakin hakemalla hakea että saa itsestään sen 100% irti! Mutta onneksi tämä uusi treeniohjelma näyttää tekevän sen puolestani, että ei tarvitse kun tehdä vaan.. ;) Tsemppiä treeneihin! :)

      Poista
  2. Oho, ootpa eri näköinen kun aiemmin! :o Ootko laihtunu tosi paljon vai miksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, no en kyllä taida olla. :) Tiedä sitten miksi näytän erille? :)

      Poista
  3. Tsemppiä dietille sullekin! :) Toisaalta tiedän että tsemppaaminen on turhaa koska uskon että säkin oot niin päättäväinen että vedät dietin läpi, koska todella haluat sitä. :) Tää on älyttömän mielenkiitoista aikaa, kun saa seurata kropan muuttumista ja samalla löytää itsestäänkin ihan uusia piirteitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja tosiaan 100% samoilla linjoilla sun kanssa tossa asiassa, eli täysiä vaan loppuun saakka. :) Odottelen kanssa innolla muutoksia ja nautin kyllä täysillä näistä keväisistä aamuaeroista! :) Loistavaa dieetinjatkoa sinnekin! ;)

      Poista
  4. Mitkä on nuo upeat kengät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa nuo treenikengät vai? Lonsdalen boxing shoes-nimellä minä taisin ne ostaa ja mielestäni ovat varsin oivalliset treenikengät. Tarkemmin kengistä sekä niiden ostamisesta voit lukea tästä postauksesta: http://starsinhereyesblog.blogspot.fi/2012/11/uudet-salikengat-tilattu.html?m=0

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)