perjantai 27. syyskuuta 2013

Mää rakastan koko maailmaa!

..Sellainen oli ainakin fiilis tänään olkapää-ojentaja-rintatreenin jäljiltä. 
Tässä on nyt lepäilty viimoset pari viikkoa ja tänään vihdoin sitten pääsin kunnolla treenaamaan ihan luvan kanssa. Oli NIIIIN ihanaa ja olo treeniin jälkeen aivan euforinen. Sykkeetkin ovat pysyneet taas melko maltillisissa lukemissa ja olen muutenkin yrittänyt panostaa pitkiin, hyviin yöuniin ja kehonhuoltooni enemmän. 


Olen edelleen aivan koukussa näihin Zeropoint Compressionin säärystimiin ja sukkiin ja ne ovatkin osaltaan parantaneet suoritustani treenien aikana sekä palautumistani treenin jälkeen.

Ennen treeniä kävin Bullia tapaamassa ja sain uudet ruokaohjeet mukaani. Nyt sitten syödään ja PALJON! :) Toivon mukaan se lihaskin sitten kasvaisi. Suunnitelma on ainakin selkeä, lisää lihasta jalkoihin ja pakaraan ja keskivartaloa kapeammaksi. Ensi viikolla saan sitten uudet treeniohjeetkin, siihen saakka fiilistellään vielä oloa ja koitetaan päästä taas kovan treenin makuun. Ainakin alku on hyvä, sillä tänään treenasin meidän pt:n Joonaksen kanssa yläkroppaa ja huomenna Fitfarmin pt-päivässä tarkoitus olisi treenailla jalkoja. Sunnutaina jotakin toiminnallisempaa treeniä säiden salliessa ulkoa kera kahvakuulan ja sittenhän tämä viikko onkin jo taputeltu. On kyllä niin uskomattoman ihanaa taas päästä kunnolla treenaamaan! Yleisfiiliskin on aivan eri, kuin treenittöminä päivinä. :)


Näillä jumppailen ja huollan kehoani kotona. Spartan Gearin kahvakuulan kanssa toisinaan myös ulkosalla.

Olen muutenkin aivan innoissani lähdössä tähän offi-kauteen ja on todella mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea sitä saa taas kropassaan aikaan ennen ensi syksyn kisoja. 


Salikassi pakattu jo odottelemaan huomisia treenejä.

Tästä nyt tuli tälläinen "elämä ja fitness on ihanaa"-postaus, pahoittelen. :) Syksy vaan sattuu olemaan lempi vuodenaikani ja treenaaminen ilman dieetin tuomaa väsymystä tuntuu ihan uskomattoman hyvälle. Ja toisaalta, minähän teen tätä täysin vapaaehtoisesti ja todella nautin tästä kaikesta, joten mitäs sitä peittelemäön, vai mitä? :) 
Muutenkin viikko on pitänyt sisällään todella mukavia juttuja, niin koulussa kuin vapaa-ajallakin, ja itseasiassa minulla on eräs aika huisi uutinenkin kerrottavana, jahka asiat varmistuvat. ;)


Oikein hyvää ja treenirikasta viikonloppua kaikille teille!

10 kommenttia:

  1. Mitkä noi sun treenikengät on?? Eksä aiemmin treenannu niis Lonsdaleissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Inov-merkkiset. Teen niistä ihan erillistä postausta jahka kerkiän :)

      Poista
  2. Ihana positiivari-Maiju! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, nää on näitä mun onnellisuus-huuma-avautumisia. <3

      Poista
  3. voitko tehä jotain postausta sun ruokaohjelmasta/syömisistä ja saliohjelmasta?
    Ymmärrän kyllä ettei tarkkaan saa täällä kirjotella niistä, mutta sillain vähän avaat :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mä jonkin sortista yrittää tehdä. :) kiitos ideasta!

      Poista
  4. Yeahh! Kerrohan sitte heti! T: Malttamaton :p

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana tuo salikassi! Minkä merkkinen se mahtaa olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Better Bodies, mallia en nyt harmikseni muista mutta varmaan löytyy silläkin. :)

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)