sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kuulumisia.

Vähän on taas postausväli venähtänyt. No, täällä sitä nyt taas kuitenkin ollaan ja vaikka eipä minulle mitään kummempia ole lähiaikoina tapahtunutkaan, niin ajattelin nyt kuitenkin kertoilla hiukan, että mitä tälle puolen ruutua kuuluu. :)

Uutta treeniohjelmaa on nyt ajettu sisään pari viikkoa ja edelleen olen aivan raato jokaisen treenin jälkeen. Ohjelmani sisältää pääasiassa suoria, raskaita sarjoja, paljon kyykkyjä, maastavetoa ja muita toiminnallisempia liikkeitä viisi päivää viikossa. Painotus on edelleen jaloissa. Lempparitreenikin on vaihtunut olkapäistä etureisitreeniksi. En ymmärrä että miten näin on päässyt käymään, kun aiemmin se kuului nimenomaisesti niihin epämiellyttävimpiin treeneihin. :)


Ehdoton lempipaikkani salilla nykyään on kyykkyhäkki. Toivottavasti se alkaisi näkymään tuolla takalistossa ja jaloissakin joskus. :)

Olen myös tainnut vihdoin selättää sen iänikuisen dieetti-nälän. Tai että huomasin eräs ilta jopa hiukan kummastelevani täyttä oloani. Kuukausi takaperin olisin ollut valmis kuristamaan jokaisen, joka kehtasi edes ajatella valittavansa että ruokaa on liikaa. :D


On siinä syömistä. Palkkariateriani. <3

Niin kummasti se ihmismieli unohtaa. No ei pidä valittaa, kun treenikin kulkee noilla ruokamäärillä niin paljon paremmin. Tänään itseasiassa tein jalkaprässissä omat ennätykseni 5x10 150kg:n painoilla (plus kelkka). Ei varmaankaan ole paljoa monelle muulle, mutta itse olin hieman yllättynyt että jaksoin liikutella noinkin paljon rautaa.


Muutamia räpsyjä tämän päivän jalkatreenistä.

Ensi viikonloppuna olisi sitten tarkoitus osallistua Spartan Gearin järjestämään toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutukseen Turussa. Odotan kurssia innolla, sillä on aina mukavaa saada hiukan vaihtelua omaan treeniin ja tietenkin lisää työkaluja omaan ohjaamiseen sekä harjoitteluun. 

Aina yhtä energinen ja ihana Eveliinakin on tulossa kurssille mukaan. :)

Sain myös kunnian kirjoittaa pienimuotoisen jutun 5.11 ilmestyvään FitBodyyn. Se on ensimmäinen lehtijuttuni, joten olkaahan armollisia. Oli nimittäin yllättävän hankalaa yrittää kirjoittaa yhtään järkevämpää tekstiä tämän blogi-hömpän jälkeen. :)

Siitä puheen ollen, olisiko teillä jotakin postaustoiveita/-ideoita? Mitä?


2 kommenttia:

  1. Onks sulla jotain luottokamoja esim mitä ilman et voi treenaa? -R

    VastaaPoista
  2. onko sun ystävät innostuneet fitneksestä myös? saatko heiltä paljon tukea?

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)