maanantai 17. helmikuuta 2014

Kuulumisia.

Täällä päässä on taas menty pää kolmantena jalkana ympäri Tamperetta viimeiset pari viikkoa. Koulussa on meneillään aiempaa tiukempi jakso ja kaikkiin muihin väleihin olen ahtanut enemmän tai vähemmän töitä. Onneksi ensi viikolla helpottaa, kun koulusta on lomaa. Hiukan haaveilen tekeväni tuplatreenit sen lomaviikon ajan, varsinkin, kun seuraavalla viikolla olisi lepoviikko mutta saa nähdä mitä Bull on siitä mieltä. :)

Kävin itseasiassa kuntotsekissäkin viime viikolla ja ilmeisesti pientä kiristymistä "pahimpaan" offikuntoon nähden on tapahtunut. Koitin myös kovasti vinkua aamulenkkejä ohjelmaani, mutta koska en keksinyt mitään hyvää selitystä sille että mihin niitä näin 9 months out tarvitsisin, en saanut lupaa niille. :D 
Tämänhetkistä saliohjelmaani muokattiin hiukan ja teinkin eilen selkä-hauis-treenin ja jo tänään sen kyllä tuntee nahoissaan.

Se huono puoli yksin treenatessa on, että kamalasti ei treenikuvia saa otettua. :D

Pääasiassa ohjelmani rakenne kuitenkin pysyi samana, mutta viikon viimeinen eli kolmas jalkatreeni muutettiin volyymi-tyyppiseksi treeniksi ja prässin tilalle sain takakyykyn. Tästä muutoksesta olen erittäin onnellinen, sillä kovasti haluan kehittää kyykkytekniikkaani paremmaksi ja muutenkin suosin nykyään kokonaisvaltaisempia liikkeitä.

Ystävänpäivän romanttiset treffit kyykkyhäkin kanssa. :)

Kaiken kiireen keskellä olin kuitenkin onnistunut varmaan viime perjantaille ajan upean kilpasiskoni Umpun hoiviin Primeen (www.primebeauty.fi). Naurun ja fitnessjuttujen ohella hän loihti minulle kauniit ripsienpidennykset. 

Ennen ja jälkeen ripsien. 

Muutama vuosi takaperin minulla olikin sellaiset ja kovasti niistä pidinkin, mutta sitten tulin kamalan allergiseksi pidennysten liimalle ja jouduin niistä vasten tahtoani luopumaan. Asia tuli joskus puheeksi ja Umppu kertoi käyttämänsä Extremelashesin liiman olevan hypoallergeenista ja päätimme kokeilla josko se ei allergisoisi minua. Itse epäilin tätä kovasti, mutta omaksi yllätyksekseni ripset eivät allergisoineet minua laisinkaan ja olen aivan onneni kukkuloilla! 
Olen muutenkin niin kamalan laiska laittautumaan nykyään, että ripset pelastavat kiireiset aamuni täysin. 

En ollut aiemmin Primessä käynytkään, mutta liikkeen kaunis sisutus ja hyvä palvelu yhdistettynä rauhalliseen ja rentoon tunnelmaan teki minusta vaki-asiakkaan heti kertaheitolla.

Nöinä kiireisinä päivinä koitan tehdä kaikki muutkin asiat mahdollisimman tehokkaasti, myös ruoanlaiton. Teen aina mahdollisimman suuria annoksia kerralla, joista sitten jaan oikean kokoisia määriä valmiiksi aterioiksi. Näin offilla jauhelihaa, riisiä ja kananmunanvalkuaista kuluu todella suuria määriä ja kanamunien (ja niiden kuorien) kanssa pelaamiseen kyllästyneenä päätin testata suomalaisen Laitilan kanatarhan 500g tetrasta löytyvän ProEgg-kananmunanvalkuaisen. 



Valkuainen oli juoksevampaa kuin suoraan kanamunasta tulleena, ja helpotti ainakin minua kun jaoin valkuaisen ruokavaliossani oleviin 40 gramman annoksiin. Yleensähän yksi kananmunan valkuainen painaa noin 30-35 grammaa ja kaikki raa'an valkuaisen kanssa säätäneet varmasti tietävät kuinka haasteellista on saada toisesta valkuaisesta vain se puuttuva 5-10 grammaa.. :D Tämän lisäksi oli mukavaa kun ei tarvinnut heitellä ylimääräisiä keltuaisia pois, koska minusta on kamalaa heittää ruokaa roskiin. 

Testaamista testaamisen perään, mutta sain mahdollisuuden valita Gazoz Female-mallistosta paidan ja treenitrikoot kokeiluun. Valitsin ihanan turkoosin pitkähihaisen paidan sekä musta-turkoosit trikoot ja nyt niillä muutaman kerran treenanneena pakko niitä on kehua! Materiaalit ovat pehmeitä ja pesun jälkeen ihan yhtä uuden näköisiä kuin ennen pesua! Trikoiden materiaali on mielestäni paksumpaa ja "napakampaa" kuin muut kokeilemani treenitrikoot ja myöskään kyykätessä eivät alushousut paistaneet läpi, mitä tapahtuu valitettavan monien muiden merkkien trikoiden kanssa. Pidin myös housujen kauniista ja istuvasta leikkauksesta ja näistä taisi tulla heti kertaheitolla uudet lemppari treenihousuni, että suosittelen kyllä lämpimästi! :)

Kiitos Gazoz.fi ihanista treenivaatteista! Koitan saada vaatteista kuvia myös salilla lähipäivinä. :)

Oikein ihanaa ja energistä viikonalkua kaikille! :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)