perjantai 25. heinäkuuta 2014

Dieettiviikko 15 / Contest prep week 15

Eli toisin sanoen: 7 weeks out! :)

Ja vaikka ne pahimmat oltavat ovat vielä varmasti edessäpäin, niin täytyy sanoa että on tämä toinen dieetti sujunut aivan älyttömän helposti. Muutama kiukkupäivä on mukaan mahtunut, mutta jos ajatellaan tätä koko 15 viikon aikaväliä niin kyllä niitä huonompia päiviä sille ajalle olisi mahtunut ihan ilman dieettiäkin. 

Sporttimekan pakettikin tuli alkuviikosta ja nyt on taas lisäravinnekaappi täynnä, kiitokset vaan sinne Sporttimekan suunnille! :)

Alkuviikosta kävin valmentajia tapaamassa ja hakemassa ruokavalioon uudet muutokset. Nyt ruopaistiinkin sitten hiukkasen enemmän ruokaa kerralla pois eli luulisi vihdoin noiden viimeistenkin läskien lähtevän. Sitä odotellessa.. :)

Vielä on hiukkasen hiilareita jäljellä..

Muuten on sujunut ihan normaaliin tapaan (päivitykseni varmasti alkavat puuduttamaan kun aina kuuluu vaan samaa tylsää). Hah, mutta sitähän tämä pääasiassa on, samaa homma viikosta toiseen pikkuhiljaa vähenevillä eväillä. Poseerausharjoitteluun tosin olen yrittänyt panostaa hiukan enemmän lähiaikoina. Toki perus anatomisia olen sahannut jokaisen treenin päätteeksi, mutta nyt myös t-kävelyä ja lineupin asentoja aiempaa enemmän. Torstaina käytiin vielä Kimmo Raution valvovan silmän alla ihan poseeraustunnilla saakka Lindan ja Marin kanssa. Palaute oli onnekseni pääosin positiivista, tosin pieniä muutoksia tuli tehtyä asentoihin ja t-kävelyynkin jotka pitää vielä hioa sujuviksi. Itse kyllä pidän bf-asennoista todella paljon enemmän verrattuna bikinin poseerauksiin. Ja hyvä niin. :)


Perjantaina kävimme Joonaksen kanssa Nokialla treenaamassa kädet. En tiedä johtuuko siitä, että aiemmin ojentajaa ja hauista tuli treenattua vain muutaman liikkeen verran vai mistä, mutta itse koen juuri käsitreenin melko haastavaksi treeniksi itselleni. Tai että herkästi monen sarjan jälkeen varsinkin ojentaja tuntuu "puutuvan" ja sen jälkeen on hirvittävän vaikea enää saada kunnon tuntumaa ja puristusta lihakseen. Ehkä sitä ajan kanssa oppii. Joonas onneksi oli antamassa oikein hyviäkin vinkkejä suoritustekniikoiden suhteen joten ainakaan siitä ei pitäisi enää vastaisuudessa jäädä kiinni. :) 

Tänään pidän lepopäivää ja suuntaan töihin Helsinkiin. Hetken ehdin jo mietimään salikamojen mukaan ottoa, mutta päädyin kuitenkin jättämään viikon viimeisen jalkatreenin huomiselle. Jostain syystä olen tällä dieetillä tykännyt tehdä jalat aina torstaisin ja sunnuntaisin ja selkätreenin viikon ensimmäisenä treeninä, oli se sitten maanantai tai tiistai. Olkapäät ja kädet sitten vaihtelevat siellä välissä fiiliksen mukaan paikkaa ja päivää. 

Ensi maanantaina pidän lepoa koska menen Zenseen Risto Santalan käsittelyyn. Typeryyksissäni siirsin aikaan jo kerran viikolla eteenpäin ja nyt saan sen sitten tuntea nahoissani järkyttävän niskajännityksen ja -säryn muodossa. Minulla on todella harvoin mikään paikka pahasti jumissa muun kuin treenin vuoksi ja nyt on jopa ponnistuspäänsärkykin löytänyt tiensä treeneihini mukaan. Rehellisyyden nimissä on myös todettava että lihashuoltoni on edelleen ollut hieman retuperällä vaikka TIEDÄN että hiilarien vähetessä palautumiseni hankaloituu entisestään. Että ihan omaa syytä tämäkin. Mutta lupaan nyt tehdä ryhtiliikkeen ja mennä ihan venyttelytunnille ensi viikolla. Pitänee kuitenkin kaivautua ihan takariviin ettei muilla tuntilaisilla ole liian hauskaa kustannuksellani. :D

Mutta ensi viikkoon, jolloin toivon mukaan kirjoittelen tehneeni paljon kehonhuoltoa! ;) 

Aurinkoista viikonloppua! 

-M

Junaselfie. Ja kanssamatkustajilla on hauskaa. ;)

---

In other words: 7 weeks out! 

Even tho I know that the hardest part of this competition prep is ahead, I must say that it really has been quite easy so far. Sure there has been few bad days but who hasn't had any for past 15 weeks? 

Last Mon I went to get my new meal plan and now we really cut some food off, so hopefully I'll be able to see some results soon. :) 

This week has been otherwise quite the same than the last one, but I have really tried to practise my posings more. I even went for a judge Kimmo Rautio's posing class with my team mates Linda and Mari last Thu. He made some small adjustments to my poses but otherwise everything seemed to be allright. Now I just need to practise those new poses well. 

On Friday I trained my biceps and triceps with my bf Joonas. I don't know if it is the fact that I haven't been training arms too much before of what, but I kind of find it hard to train them. Especially my triceps after many reps get this funny "numb" and weak feeling and after that it is really hard to really squeeze the muscle. Joonas gave me a few useful hints so let's hope those will help in the future. :)

Today I am heading to Helsinki for a job thing and tomorrow I'll do my last workout of the week. I have had this routine lately that I always train my legs on Thu and Sun and start my workout weeks with back training. The delts and arms then variate somewhere in beetween. 

Next Monday will be rest tho, because I have booked a massage from Risto Santala. I already once moved my appointment and now I really feel it in my body. I usually never get any aches (despite post workout soreness) to my muscles but now my nexk has been quite bad lately. I also have had some head aches during workouts because of that which is very unusual. I do know that it is my own fault because I still haven't done almost any muscle maitenance lately. Now I really promise to start keeping better care of my body. Especially now when most of my carbs are about to dissappear I know that it will challenge my recovery even more. 

So next week I will hopefully post that I have done so much stretching.. ;) Have a nice weekend!

2 kommenttia:

  1. Mulla ainakin tuo käsien puutuminen tarkoittaa, että treeni on mennyt perille :) mä en ainakaan tarvii montaa liikettä ojentajille ja hauikselle kun ne on jo ihan "puutuneet" kun ne on jo ihan pumpissa ei niillä mitään enää tunne :D

    VastaaPoista
  2. Siis EN KESTÄ!!! Oot niin upee.. Siis se kuva instassa susta ja Joonaksesta!!!!!!! AH.. Siis se "posetreenit" 😍😍😍 Käyn kattoo sitä kuvaa uudestaan ja uudestaan.. Olis ihana joskus tavata sut livenä! Treenaat pääasiassa WFCllä? Ootko menossa ralleihin töihin Jyväskylään? :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)