sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Dieettiviikot 13 & 14 / Contest prep weeks 13 & 14

Tämä parin viikon kerralla kiinni kurominen näyttää olevan enemmänkin tapa kuin poikkeus nykyään. :) 

Viikolla 13 tekemistä riittikin keskiviikosta sunnuntaille saakka, kun ensin kuvailtiin FitBodyyn uutta kuvamateriaalia valokuvaaja Petri Mastin kanssa ja loppuviikon olinkin töissä Suomi Pop festivaaleilla Jyväskylässä. 

Keskiviikkona siis aamulenkin jälkeen suuntasin Prime Beauty & Designiin Umpun hoiviin, joka loihti minulle aivan älyttömän hienon kuvauslookin! Suurkiitokset siitä Umpulle, on ihanaa kun ei tarvitse itse omin rähmäkäpälin yrittää taikoa itsestään edes kaukaisesti ihmisen näköistä kun on ammattilainen joka tietää mitä tekee.


Taitaa rouva olla melko varattu koko ajan, mutta mikäli tarvetta löytyy hyvälle kampaajalle ja meikkaajalle niin ehdottomasti suosittelen Umppua ja Primeä! Myös kestoripseni ovat hänen käsialaansa.

Petrin kanssa hiukan arvottiin kuvauspaikkaa, mutta lopulta päädyttiin kuitenkin tutulle ja turvalliselle WFC:lle ja salikuviahan niistä pääasiassa sitten tuli. Itse kyllä tykkään hurjasti Petrin kuvaustyylistä ja oli hiukan puhetta että lähempänä kisakuntoa kuvailtaisiin hiukan lisääkin. Pakettini Better Bodiesiltakin ehti juuri sopivasti kuvauksiin ja sainkin ihania uutuuksia kuviin päälleni.

Making of.. 


..ja valmiinpaa materiaalia. :)

Keskiviikon prinsessapäivän jälkeen oli vuoro palata arkeen töiden merkeissä. Tosin seura oli mitä mahtavinta kun upea bikinikisaaja Krista Seuna lähti työparikseni Jyväskylään. Ja kun tässä ei vielä ollut fitnesstä riittämiin, niin yövyimme myöskin bikinissä syksyllä kilpailevan Vasankarin Essin luona. Siinä olisi varmaankin monella miehellä (ja naisella) leuka loksahtanut kun olisi meidän menoa päässyt seuraamaan sivusta. Kolme fitness-blondia kun tungetaan reiluun pariinkymmeneen neliöön niin eihän se voi kun päättyä hyvin. ;) Juttua ja naurua riitti ja suurkiitokset vielä Essille meidän majoittamisestamme! 

But first, let me take a selfie.


Kävimme myös tutustumassa Jyväskylän harjun portaisiin Kristan kanssa. 

Sunnuntaina alkoi kovasti odotettu kesälomani ja treenailimme sen kunniaksi jalat yhdessä mieheni Joonaksen kanssa Nokian Liikuntamaailmassa. Viitisen sataa toistoa teki tehtävänsä ja olin aivan kuollut treenin päätteeksi. Olen kyllä tykännyt aivan älyttömän paljon tuosta five hundred-treenityylistä ja vaikka ruokaa ei ole vähennelty viimeiseen reiluun kuukauteen, niin silti tämän ohjelman aloittamisen jälkeen nälkä on kasvanut ja kiristyminen jatkunut mielestäni ihan hyvää vauhtia. :)

Hiukan täytyy kyllä kadehtia noita ukon kinttuja. Tosin on niitä hiukan enemmän reenattukin kun omia. :)

Dieettiviikko 14 oli siis ensimmäinen lomaviikkoni ja myös minun ja Joonaksen yhteinen lomaviikko, joten päätimme treenailla sen yhdessä Nokialla. Alkuviikon vietimmekin mökillä aurinkoisista keleistä nauttien ja rentoutuen. Innostuin myös lukemaan Kaisa Jaakkolan Hormonidieetti-kirjaa, joka on antanut paljon hyvää pohdittavaa omaakin kisavalmistautumista silmällä pitäen, suosittelen kyllä tutustumaan opukseen mikäli kesälukemisesta on pulaa.

Keskiviikkona suuntasimme koko porukka kohti Helsinkiä ensin bikinien suunnittelu palaveriini Sahara Beaty & Designiin ja siitä Korkeasaareen eläimiä ihmettelemään. 

Saharan Sannan kanssa oli todella mukava käydä bikinien eri värejä ja -malleja lävitse ja minulle kyllä tuli hirmu hyvä ja luottavainen fiilis, kun hän kertoi oman ammattimaisen mielipiteensä mutta kuitenkin kuunteli minun hulluja ideoitani myös. Odotan innolla että pääsen näkemään valmiit biksut ja uskon että niistä tulee juuri sellaiset kuin toivoinkin. :)

Saharan toimintahan laajenee lähiaikoina, kun heidän bikineilleen on ollut niin hurja kysyntä, enkä yhtään ihmettele. Esillä oli joitakin heidän tekemiään biksuja ja kyllä olivat niiiiin hienoja!

Kuin karkkikaupassa. 


En tiedä kuka meistä oli eniten innoissaan Korkeasaaren eläimistä. :)

Loppuviikko onkin sitten mennyt muuttopuuhissa, kun Joonas muutti luokseni Tampereelle. :) Nyt on vihdoin kamat paikallaan ja koti näyttää ihan kodilta. Treenaamista on hiukan eilen ja tänään haitannut kipuileva korva, mutta osallistuin kuitenkin tänään teamimme kilpailijoille järjestettyyn fitness-päivään. 

Hiukan jännitti esittää uusi t-kävelyni julkisesti kaikkien edessä, mutta ihan sujuvasti se taisi mennä ja itselle jäi ainakin ihan hyvä fiilis siitä. Palaute oli pääosin positiivista ja kävin myös kuntoni näyttämässä ja kuulemma aikataulussa ollaan vielä. Mahdolliset ruokavalion muutokset saan ensi viikolla ja jotain tankkaustakin on kuulemma vielä tuloillaan ennen kisoja ja viimeistelyviikkoa. :) 

Team Fitfarmin fitness-päivä Varalassa sekä tämän hetkistä kuntoa.

Hyvillä fiiliksillä siis mennään ja ehdottomasti rennommalla mielellä kuin viime vuonna. Tsemppiä loppurutistukseen kaikille syksyn kisaajille!


So apparently it is more like a habit than an exception that I update my blog only in every two weeks. :) 

So the contest prep week number 13 was quite busy because on Wednesday I had a photoshoot for FitBody magazine with photographer Petri Mast and the rest of the week I was working in Suomi Pop festival in Jyväskylä. 

Before the photoshoot I went to Prime Hair & Beauty Design where Ulla-Riitta Koskinen did my hair and make up. It is so nice to let her do everything because I know that she is so talented that every time the look is perfect. I also got my package from Better Bodies so I had some new beautiful clothing on in the photoshoot. 

On Thursday I travelled to Jyväskylä with beautiful bikini girl Krista Seuna. We had such an awesome weekend working and also because instead of a hotel, we stayed over at Essi Vasankari's place who competes on bikini fitness too. So quite an fitness-involved weekend, I would say. :)

The week 14 was mine and my boyfriend Joonas' holidayweek so we decided to stay at their summer cottage and do our workouts together at Nokian Liikuntamaailma. About five hundred reps for every workout and I love it. And also I think it suits me quite well because we haven't reduced my food for past 4 weeks and I am still getting a bit more shredded all the time. 

On Wednesday we all headed to Helsinki and after my contest bikini designing in Sahara Beauty & Desing we went to see some wild animals in Korkeasaari. I am really excited about my becoming contest bikinies and I am sure Sahara's Sanna will make them just perfect. 

The rest of the week has went by more or less with moving Joonas and his stuff in to my place. Now everyting is in it's place and our home is starting to look like a home. :) 

Otherwise everyting has been quite allright, despite a bit of earache which has been disturbing my workouts for past few days, so I have been resting a bit more than usually. Today I went to our team's fitness day where I did my new t-walk in public for the first time. It was quite exciting but I felt good afterwards and the comments were mostly positive. I also had a condition check with my coach and the possible changes to my diet plan will be done by next week. So I still can enjoy about my carbs for a while, haha. 

So feeling good and quite relaxed for now. :) Still 8 weeks to go so LET'S DO IT! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)