sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Fysiotec-messut ja tämän viikon treenejä.

En tiedä mistä ihmeestä se johtuu, mutta melkeinpä poikkeuksetta lepoviikon jälkeiset pari ekaa treeniä tuntuvat TODELLA tahmeilta. Ihan fyysisesti kuin psyykkisestikin ja tämä viikko ei harmikseni ollut poikkeus, sillä tiistain ja keskiviikon treenit olivat yhtä suossa tarpomista alusta loppuun. :(

Perjantaina kävimme kurssikaverieni kanssa Tampereella järjestetyillä Fysiotec-messuilla ihmettelemässä niin liikunnan kuin terveyden ja hyvinvoinnin uusia tuulia. Erityisesti huomioni vei TRX-ryhmäliikuntatreeni, jollaiseen en ollut aiemmin törmännytkään. Pienen Googlailun tuloksena selvisi että kyseessä on jenkkien merijalkaväen kehittämä harjoittelumuoto, jossa käytetään siis omaa painoa vastuksena. Treeni näytti sellaiselta, jota voisin itsekin kokeilla joskus, jos ryhmäliikuntatunnille joskus eksyn. :) Muutenkin messuilla oli vaikka mitä mielenkiintoista ja treenimotivaatiokin tuntui kasvaneen taas normaalitasollensa.

Viikonlopun treenit kulkivatkin sitten ihan älyttömällä draivilla! Oli aivan mieletön fiilis ja tsemppi koko treenin ja rautakin nousi hyvää tahtia ylös. Itseasiassa lauantain ja sunnuntain treenit tuli tehtyä poikkeuksellisesti Naantalin Target Gymillä kotisalini Wfc:n sijaan. Olimme viettämässä viikonloppua mieheni kotipaikkakunnalla Naantalissa ja koska käymme siellä suhteellisen usein, olen tällaisten varalle ostanut tälle lähisalille 10-kerran salikortin. Sen lisäksi että sali sijaitsee aivan kivenheiton päässä kakkoskodistamme, se on puitteiltaan ja tunnelmaltaan juuri sellainen, kun haluan hyvän treeniympäristön olevan! Kaikki ei ole ihan sävy sävyyn taikka uusimmasta päästä ja rokki pauhaa yleensä melko kovallakin, mutta itse kyllä viihdyn paremmin kuin hyvin ja treenifiilikset senkun kasvaa silmissä! :) Tämän lisäksi plussaa on avainkortti-systeemi eli treenaamaan pääsee vuorokauden ajasta riippumatta, esimerkiksi joulun alla menin monasti treenaamaan 05.00 aamulla jotta kerkesin kotiin hoitamaan poikaamme ennen mieheni töihin lähtöä. :) Mutta erinomainen sali, eli jos joskus joku siellä päin liikkuu, niin menkää ihmeessä kokeilemaan, tutustumiskertakin taisi olla ilmainen.

Lopussa vielä muutama kuva messuilta ja viikonlopulta.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! :)










3 kommenttia:

  1. Maailman vahvin Maiju, vähänkö näytät hyvältä! :) Ja muuten toi trx on kyllä tosi rankka treeni, kerran sitä kokeilleena.. :D

    VastaaPoista
  2. Maailman vahvin Maiju!:) Näytät tosi hyvältä! Joo se trx on kyllä tiukka tunti, kerran sitä kans kokeillu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hassu, ollaan aika kaukana siitä maailmn vahvimmasta! :D Ai että oot käynyt TRX:ssä? Pitääpä kysellä sulta lisää kun nähdään! :)

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)