lauantai 2. maaliskuuta 2013

Something new..

Hiihtolomani viimeisen päivän kunniaksi pääsin tänään viettämään laatuaikaa pt-Teron kanssa jalkatreenin merkeissä. Täytyy sanoa että olivat varmasti elämäni parhaimmat treenit ikinä! Kyllä se vaan niin on, että pää ehtii sanomaan miljoona kertaa ei ennen kun kroppa niin tekee, taas tänään sain sen huomata. Alkulämmittelyksi otettiin perinteisten askelkävelyjen lisäksi hieman toistoja etureisille polven ojennuslaitteessa. Tarkemmin sanoen 200 kpl. Ja 100 toiston erissä. Rehellisyyden nimissä on sanottava että ihan putkeen en niitä kylläkään tehnyt, ehei, vaan kitisin ja vikisin ja pysähtelin noin 10 toiston välein, mutta onneksi lopulta sain ne tehtyä loppuun saakka. Olin varmasti aika säälittävä näky laitteessa rimpuillessani. :D Etureisille haettiin vielä lisää tuntumaa hackissa, painoista ei tietoakaan (ehkä 35kg?) sillä tekemistä jostakin syystä riitti ilman painojen katseluakin. :) Hackista jatkoimme tekemään giant settiä:
-prässi jalka-asento leveä 3s pito 10
-polven koukistus istuen 5s pito 15 toistoa
-prässi jalka-asento leveä 15
-polven koukistus maaten 20 toistoa
-prässi jalka-asento leveä 20 toistoa
-polven koukistus istuen 20 (?) toistoa

Tämän jälkeen teimme vielä 50 kyykkyä tanko painona. Olin itsekin yllättynyt kuinka hyvin pysyin treenissä mukana. Ja erityisesti kun selvisin siitä hengissä! :D

Hetken luovan hengähdystauon jälkeen kiirehdin siistiytymään, sillä olin sopinut tapaavani tiimiläiseni Outin pienimuotoisen shoppailun merkeissä. Ja mikäs sen mukavampaa, ensin Body Actionille hakemaan uutta ihanaa treenivyötä ja samalla mukaani tarttui maailman makeimmat uudet Better Bodiesin trikoot! Jos ei nyt ole treenimotivaatio kohdillaan niin ei ikinä! :) Tämän jälkeen jatkoimme Biancaneveen ostamaan Outille kisakengät, eli hyvin fitness-painotteiset shoppailut molemmilla siis.
Outin sovittaessa kenkiä, kävin kuolaamassa ympäri kauppaa toinen toistaan ihanampia bikinejä ja aloin jo mielessäni suunnittelemaan omiani. En kyllä millään malttaisi odottaa huhtikuuhun, jolloin oma biksuaikani on. No mutta, nyt kelpaa uusilla vermeillä treenailla siihen saakka. :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)