lauantai 23. helmikuuta 2013

Treenejä ja piipahdus Body Actionin vip-iltaan.

Kyllä se kevät sieltä taitaa pikkuhiljaa tulla! Ainakin itse olen nauttinut suunnattomasti lähipäivien auringonpaisteesta kävellessäni salille. Muuten kyllä tuntuu että ulkoilut ovatkin jääneet melko minimiin tiukkojen aikatulujen ja lapsen sairastelun vuoksi. Ja kisadieetin aloituspäiväkin alkaa pikkuhiljaa häämöttämään, huhtikuun 25. päivä SE alkaa! Eräs pitempään kisannut ystäväni naureskeli minun dieettivouhotukselleni, että ensin sitä odotellaan kuin kuuta nousevaa ja sitten kun se alkaa niin odotetaan sen loppumista. Näinhän se varmaan meneekin, mutta ensimmäistä kertaa kaikki on niin kamalan jännää. :)

Treenit ovat kulkeneet tällä(kin) viikolla muutamaa asenneongelma-päivää lukuunottamatta hyvin. Asenneongelmalla tarkoitan sitä, että salille lähteminen on ehkä vähän jopa ottanut päähän normaalin hyvän fiiliksen sijaan. Tietysti treenatessa fiilis on taas muuttunut hyväksi ja pienestä harmituksesta on saanut ammennettua lisäboostia itse treeniinkin. Taas kerran voin todeta, että ei ne treenit koskaan hukkaan mene, vaan parhaassa tapauksessa pelastavat koko päivän!

Muuten olen tällä viikolla saanut lisäillä painojakin hyvää tahtia, en tiedä johtuuko tämä voiman lisääntymisestä vaiko rohkeuden kasvamisesta omaa pystymistä kohtaan, mutta mm. leveässä syvässä prässissä oli tällä viikolla 140kg parhaimmillaan, ja pystypunnerruksissa 10kg:n käsipainot per käsi. Ei varmasti pitkään treenanneille kuulosta paljolta, mutta minulle ovat olleet suuria hetkiä. :)
Toivon mukaan ensi viikkokin kulkisi yhtä kivasti, niin sitten olisi mukava jäädä viettämään lepoviikkoa hyvillä mielin.

Salitreenin lisäksi olen yrittänyt tällä viikolla panostaa myös posetreeneihin ja t-kävelyn treenaamiseen. Melkein joka päivä ennen treeniä olen käynyt Wfc:n peilisalissa pyörähtelemässä puolisen tuntia, enkä ehkä vähiten siksi, että IFBB:n bikini fitness leiri lähestyy kovaa vauhtia ja vaikka sinne mennäänkin harjoittelemaan, helpottaa se ainakin omaa jännitystäni, kun oma t-kävely ja poset ovat edes jotenkin hallinnassa.

Treenien lomassa tuli myös piipahdettua Body Actionin vip-illassa viime torstaina. Maistiaisina oli Fastin Puddingien uusia makuja, minttusuklaata ja valkosuklaata, tykkäsin kyllä molemmista, ehkä minttusuklaasta hitusen enemmän. Sitä pitääkin hankkia heti suklaa Puddingin loputtua. Sen lisäksi vaatteista oli hyviä tarjouksia, mutta säästelin tällä kertaa omia pennosiani treenivyötä ja muutamia pian loppuvia lisäravinteita varten. Tosin yksi Better Bodiesin toppi jäi kaivelemaan sen verran pahasti, että voi olla että se täytyy hakea mukaan sitten vyön saapuessa liikkeeseen..


Ihanaa viikonloppua teille, itse taidan mennä ottamaan pienet päikkärit lauantain kunniaksi! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)