maanantai 4. helmikuuta 2013

Eilinen Pose & Mental Camp.

Kuten edellisessä tekstissä mainitsinkin, olimme eilen bikini fitness-urheilija Nora Vuorion ja fitness fysiikassa kilpailevan Eve Pölläsen järjestämällä Pose & Mental Campilla Hervannan vapaa-aikakeskuksessa.

Alussa Biancaneven Elina kertoi bikineistä, kengistä ja kisaväreistä ja saimmepa hypisteltäväksi Suvi Iso-Kuuselan kisabiksutkin. Asia oli sinänsä hyvin mielenkiintoista, mutta (itseasiassa kahdet) kisakengät jo omistavana ja kisabikinitkin jo toista kautta tilanneena, se ei minua niin kamalasti koskenut.

TOSIN erittäin hyvä huomio oli se, että lavalla valojen ollessa niin älyttömän kirkkaat, kannattaa kisabikinien värisävy ja värin kirkkaus miettiä todella tarkkaan, sillä esimerkiksi kuvissa syvä turkoosi saattaakin näyttää haalealta vaaleansiniseltä jne, eli värin kirkkauteen kannattaakin ilmeisesti panostaa. :)

Tämän jälkeen teimme Even johdolla hieman alkulämmittelyä ja muutaman NLP-harjoituksen jonka jälkeen aloitimme kävelyharjoitukset Noran kanssa. Ensin kävelimme vain salia ympäri keskittyen pelkästään hyvään, kauniiseen ja sujuvaan kävelyyn.
Sen jälkeen teimme line-uppeja ja vertailuja, jotka itse koin melkeinpä päivän hyödyllisimmäksi harjoitukseksi, sillä meitä oli se reilu parikymmentä tyttöä 'lavalla' ja viisi tyttöä kerrallaan vertailussa, joten ehkä siinä sai vähän selkeämpää kuvaa siitä, että millaista se sitten tulee syksyllä lavalla olemaan ja kuinka pitkään siellä lavan reunalla pitää pystyä hymyilemään hyvässä asennossa.
Lopuksi teimme vielä t-kävelyä, jonka itse kävelin läpi vain kaksi kertaa, sillä en omaa t-kävelyäni ole vielä päässyt hiomaan, mutta innostuin siitä niin, että varasinkin heti tiimimme poseopettajalta ajan tätä varten. :)

Kaiken kaikkiaan oikein kiva päivä ja hyvää harjoitusta posetella vieraiden ihmisten katsoessa. Parasta kuitenkin oli huomata, kuinka paljon nautin esiintymisestä, eli kovalla treenillä uskon saavani lavaesiintymisestäni ihan kelvollista katsottavaakin. :)
Ilmottauduin myös 10.3. Espoossa järjestettävälle IFBB:n bikini fitness-leirille jonka vetää IFBB Pro Anna Virmajoki. Sinne täytynee muistaa ottaa kunnon kamera mukaan. Tai olihan se minulla tälläkin kertaa mukana, mutta tietenkin akku oli loppu.. No pari kuvaa sain kuitenkin napsaistua puhelimen kameralla. :)

Ekassa kuvassa Team Fitfarmin tyttöjä vasemmalta oikealle, Krista, Tuuli, minä ja Linda.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)