keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kisavalmisteluja, kuulumisia & loman aloitus.

Näin se taas muutama viikko hurahti ennen kun sain tännekkään mitään päivitettyä. Toisaalta on kyllä pitänyt sellaista kiirettä viimeiset viikot, että hyvä jos on treenit saanut hoidettua ajallaan.

Kassialma jälleen matkassa. En kyllä ymmärrä miten selvisin aiemmin ilman tuota Six Pack Bagia, on se niin älyttömän kätevä!

Kävin tosiaan työn puolesta kiertämässä hiukan ympäriinsä Suomea ja oli muuten pieni sumpliminen ruokien kanssa, erityisesti hotellissa majoittuessa! Eipä kamalasti paisteltu munakkaita iltaisin, vaan kaikki piti tehdä kotona etukäteen ja korvailla loput sitten proteiinipirtelöillä (Bullin ohjeiden mukaan tietenkin). Toisaalta vaikka ruokapuolikin tuotti hiukan päänvaivaa, oli mukavaa vaihtelua päästä treenailemaan vieraampaan ympäristöön. Turussa ollessa nyt tuli käytyä tutulla Target Gymillä Naantalissa, mutta Jyväskylässä Monnari, hotellin oma sali sekä täysin uudet lenkkilpolut piristivät kummasti. 

Target Gym aivan tyhjillään, parasta.


Ruokapreppausta hotellihuoneessa.


Jyväskyläläistä aamulenkkimaisemaa.


Legendaarinen Monnari Jyväskylässä.


Se erilainen hotellin aamiainen. ;)


Mutta oli se silti niin ihana palata takaisin kotiin ja omiin rutiineihin. Ensitöikseni paistelin itselleni ihanan normiaamupalni, eli prodelätyn ja sitten sain vielä viettää sunnuntaina myös pienimuotoista prinsessa-päivää, sillä rakas ystäväni ja tuleva huoltajani Katri harjoitteli kisameikkini- ja tukkani laittoa. Sain siis vaan istua ja nauttia ja ihailla hänen kätensä jälkeä.


Päivän paras ateria. <3


Olen kyllä onnekas, kun saan Katrin huoltajakseni kisoihin. Eipä tarvitse stressata meikistä eikä tukasta ollenkaan. Valmiin lookin paljastan kuitenkin vasta kisapäivänä. :)


Olin lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen ja odotan innolla että pääsen kisapäivänä taas laittautumaan! Lähiaikoina sitä kun on ollut enemmän tai vähemmän nuhjuisena liikenteessä. 

Maanantai alkoi sitten pirtsakasti Pispalan portailla ja jatkui olkapää-ojentaja-treenin merkeissä Wolffilla. Eilen tiistaina treenailtiin pt-Teron ja treenikamuni Lindan kanssa takareisiä ja pakaraa ja eipä kamalasti enää treeneissä naurattanut. Ilmeisesti ketoosi alkaa tekemään tehtäväänsä, sillä koko treeni oli aikamoista takkuamista alusta loppuun. Tänään vietänkin sitten lepopäivää aamuaerobista lukuunottamatta ja ajattelin keskittyä kropan huoltoon ja nukkumiseen. Muuten fiilis on ollut hyvä ja lippu on pysynyt korkealla eikä pitkistä työpäivistä huolimatta ole väsymys päässyt painamaan kuin ihan muutaman hassun kerran. 

Pispalan portaat aamuauringossa.

Ja eihän tässä ole jäljelläkään enää kuin muutama hassu viikko ja sitten se on menoa! Onneksi lomani alkoi nyt ja palaan töiden pariin vasta kisojen jälkeen. Nyt siis loppuaika keskitytään täysillä tähän projektiin ja kisavalmisteluihin. Huomenna menenkin sovittamaan kisabikinejäni ja viikonloppuna on Fitfarmin pt- ja fitnesspäivät eli luvassa on kovaa treeniä ja posejen hiomista. 


Näillä fiiliksillä mennään loppudieetti.



Oikein mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!!!  






5 kommenttia:

  1. Ihan hirveästi tsemppiä loppurutistukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥Ja hyvillä fiiliksilläloppuun saakka. 😊

      Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. hei olitko tampereel viikonloppun? ihan ku oisin nähny sut siel?

    VastaaPoista
  4. Mitä tavotteita sulla on kisoja kohtaan!

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)