maanantai 22. heinäkuuta 2013

Vähiin käy, ennen kun loppuu.

Heipparallaa! 

Mitäs sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? 😊 Täällä vietetään viimeisiä viikkoja ennen h-hetkeä. Aika jännää, miten nopeasti se aika sitten meneekään. Vastahan tämän projektin mielestäni aloitin! 

Ruskeasuon takametsiä ihmettelemässä. 


Treenit ja sen myötä fiiliksetkin on meneet aika laidasta laitaan lähiviikkoina. Olo on ollut hetkittäin kuin maailmanvalloittajalla ja seuraavana hetkenä taas itkuinen ja hyvin väsynyt. Onneksi näitä väsymys-päiviä on silti ollut vähemmän kuin maailmanvalloitus-päiviä, vaikka sen aallonpohjan iskiessä tuntuukin aika tyhjälle, mutta kaipa se on niin, että jos tämä olisi helppoa, niin kaikki tekisivät tätä? 

Etureisitreeniä lähes ilman painoja..


Viime viikon treenit takkusivat ihan tosissaan, ja vaikka jokaisen teinkin alusta loppuun, oli toistomäärät ja treenipainot aivan säälittäviä. Tietysti tämä osaltaan myös harmitti, sillä yleensä ammennan älyttömän paljon lisäenergiaa päivääni hyvin kulkeneesta salitreenistä. 

Viime viikon sunnuntaina vietimme myös tiimini Fitfarmin fitness-päivää, jolloin hiottiin poseja, käytiin läpi kisapäivää ja teimmepä myös pienet kisojen kenraaliharjoituksetkin. Itse keväällä huoltajana olleena suurin osa asiasta olikin jo tuttua, mutta kenraaliharjoitus tuli enemmän kuin tarpeeseen! 😊 Olen melko tyytyväinen poseasentoihini, mutta t-kävelyä haluan vielä hiukan hioa ja varasinkin jo aikaa poseopettajallemme Sirpalle vielä kisoja edeltävälle viikolle.

Poseja hyvässä seurassa.


Kävin myös (aivan liian pitkän tauon jälkeen) Zensessä Tampereella Risto Santalan käsittelyssä huollattamassa väsynyttä kroppaani. Käsittely itsessään oli silkkaa kidutusta alusta loppuun, mutta omapahan on syy, kun taisin viimeksi käydä tammikuussa. Tästä viisastuneena varasin heti uutta aikaa ensi viikolle. Käsittelyn jälkeen tuntui, että jaloista olisi kadonnut monta kiloa painoa ja nestettäkin tuntui lähteneen reippaasti. Ilmeisesti kropan ollessa noin jumissa, kun se oli, ei nestekirtokaan päässyt kulkemaan optimaalisesti.

Nyt olenkin matkalla Helsinkiin viikonloppua viettämään sekä hakemaan valmiita kisabiksujani. Voitte vaan kuvitella kuinka innolla odotan niiden näkemistä valmiina! Onhan niistä nähty untakin jo monta yötä peräkkäin. 😊 

Lauantaina menemme muutaman tiimikaverini kanssa IFBB:n järjestämälle bikini fitness-kilpailijoille suunnatulle viimeistelyleirille, jonka vetää kukapa muukaan kuin Anna Virmajoki! Olen kerran aiemmin ollut hänen leirillään ja kyllä oli sen verran hyvä kokemus, että ehdottomasti oli päästävä uudelleen ja eipä niitä posejakaan voi koskaan liiaksi harjoitella.

Olin hieman haaveillut tankkauspäivästä ennen viimeistelyviikkoa, mutta koska eilen tsekissä Bull ei katsonut sitä tarpeelliseksi, en sitä enää saa. Onneksi eräs kilpasisko vinkkasi Lidliin tulleista Coca cola Zero Vanilla-tölkeistä, joten pahinta herkkuhimoa lasketaan nyt sitten niiden avulla. Ostin myös uutta heraproteiini-isolaattia Sciteciltä, jonka maku on chocolate cookies & cream ja voin kertoa sen olevan aivan taivaallisen hyvää! Pienet ne on ilot tässä vaiheessa dieettiä, heh! Mutta onneksi kohta päästään nauttimaan lavalle oman kovan työn hedelmistä.



Hurjasti tsemppiä kaikille kilpasiskoille, pian loistetaan lavalla!! 😊

4 kommenttia:

  1. Tuttuja fiiliksiä! Päivä kerrallaan Zero Vanillan voimalla eteenpäin.. :D

    VastaaPoista
  2. Hienolla sisulla oot kyllä hommia paiskinut! Hatunnosto Maiju, tollasella vauhdilla ja aivan upeita tuloksia kropassa. Kuten sanot, kaikista ei tohon hommaan olis, esim musta :D Hirmu paljon tsemppiä viimesiin hetkiin ennen kisoja ja tietty itse kisoihin, hyvin sä tuut vetään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Fiilis alkaa olla jo melko odottava! Ja nämähän on tosiaan vasta ekat kisat eli ensi vuonna sitten varmasti helpompaa kokemuksen kanssa. Tsemppiä sulle Lotta myös, oot säkin tehnyt uskomatonta duunia kroppasi eteen onnettomuudesta huolimatta! Siitä suuri hatunnosto sulle!

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)