keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Reissaamista ja kuulumisia.

Taas on päivitysvälit venyneet.. Tosin taidan nykyään aloittaa kaikki blogitekstit samaisella lauseella, joten ehkä pitäisi vaan uskoa että useammin en saa blogiin tekstiä puskettua, saamaton kun olen. :) 

Sitten niihin kuulumisiin. Viime viikolla olin työkeikalla Helsingissä ke-su, ja koska ihana tiimiläiseni Marika majoitti minut kotiinsa Ruoholahteen, oli se oiva tilaisuus päästä testaamaan paljon puhuttu Mayor's Gym. Vaikka sali ei kokonsa puolesta vertoja rakkaalle kotisalilleni Wolffille vetänytkään, oli se laitteidensa ja tilojensa puolesta oikein mainio. Sain vielä vanhan treenikaverinikin houkuteltua samaiselle salille, ja mikäs sen mukavampaa kun treenailla yhdessä pitkästä aikaa. 


Ruokien ja lisäravinteiden pakkailua ennen Helsinkiä.

Ja sama homma jatkuu.. :)

Kävimme myös tekemässä posetreenejä tiimiläiseni Marikan kanssa jokaisena salitreenipäivänä ja vaikka vähissä vaatteissa olo Meijerin ylätasanteella menikin mukavuusalueeni ulkopuolelle, teki silti hyvää hioa omia asentoja ja samalla ihailla Marikan kaunista liikkumista "lavalla". Kerrassaan upea pakkaus! :)

Poseharjoituksia.

Hyvän treeniviikon päätteeksi kävin vielä sunnuntaina testaamassa Jätemäen hurjat 420 askelman rappuset ja vaikka niitä tuli kivuttua vain viisi kierrosta, on takalistossa ollut sellaiset tuntemukset viimeiset pari päivää että tietää kiivenneensä! :) Pitää ehdottomasti käydä noissa Pispalan portaissakin jatkossa useammin. 

Jätemäen rappujen Instagram-kuvaa. Siellä minut muuten löytää nimellä Maiju_Minea.

Maanantaina kävin Bullin tsekissä ja nyt lähti sitten viimeisetkin hiilarit pois, eli ketoosilla mennään loppudieetti. Sen lisäksi kaikki muut maitotuotteet jäivät pois, paitsi parisenkymmentä grammaa raejuustoa, jotka syön "lämpimän" aterian yhteydessä. Lainausmerkeissä siksi, että en tosissaan muista millon viimeksi olisin jaksanut lämmittää ruokani. :D 

Uusi aamupalani, eli prodelettu ja mansikoita. <3 Kahvi mustana ei ole ihan minun juttu, mutta kai siihenkin tottuu aikanaan. :)


Välipalapirtelö. Nam.

Olo on ollut hyvä ja virkeä ja aamulenkeistä olen nauttinut lähiaikoina jostakin kumman syystä hurjasti. Kaipa hyvällä säällä on ollut osuutta asiaan. Myös salitreeni on tuntunut kulkevan vielä suht hyvin, vaikka sitä selkeästi nopeammin väsyykin. Myös palautuminen on hieman hidastunut, mikäli lihashuollosta laistaa. Onneksi pääsin eilen hierontaan availemaan jumissa olevia kinttujani, nyt on taas helpompi tänään kyykkäillä etureisipäivän merkeissä ihanan Lindan kanssa. 
Tällä viikolla pääsemme tosin yhdessä vain kaksi kertaa salille, kun karkaan huomenissa työn merkeissä Turkuun, eli loppuviikko treenaillaan siellä suunnilla. Kummasti sitä oppii taas arvostamaan omaa treenikamuaan kun joutuu treenailemaan yksinään, onneksi ensi viikolla päästään normirutiinehin eli saan nauttia Lindan treeniseurasta ihan jokaisessa salitreenissä. <3


Kassialma liikenteessä.

Nyt taas pakkaamaan niitä hetki sitten purettuja laukkuja, oikein mahtavaa keskiviikkoa teille!  :)






20 kommenttia:

  1. Laita sun insta julkisks ois kiva nähä sun kauniita ja motivoivii kuvia :) ku ei itel oo instaa ja ei viittis sen takii tehdä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan tarkoituksella sillä tavalla, että näen ketkä sitä seuraavat. :) Erityisesti lähiaikojen tapahtumien valossa haluan pitää sen myös niin, niin, eli mikäli instagramiani haluaa seurata, täytynee se tili sitten luoda. Se on sitäpaitsi aika koukuttava sovellus, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! :)

      Poista
  2. Maiju yks juttu! Pää pystyyn oot ihana ihminen! Mieti kuinka paljon paskaa esim julkkisten blogeihin tulee. Haukutaan joka kolmannessa kommentissa ja toivotaan niille kuolemaa yms. Suomi on katkera maa ! Tiiät ite mikä oot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ vaikka ihan tavallinen pulliainen mä oonkin. :)

      Poista
  3. Hei olis kiva jos voisit tehdä postausta siitä, miten muut ihmiset on suhtautuneet tähän fitness hommaan? Onko ollut niitä katkeria ihmisiä, jotka väittävät ettei touhussa ole järkeä, onko kaikki kannustanut vai onko joku epäillyt pystytkö tähän jne. Miten perheesi, ystäväsi yms ovat reagoineet? Saatko katkeria katseita kadulla muiden pienten lasten äideltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki, vaikka onnekseni en ihan älyttömästi lokaa olekkaan saanut osakseni. Ehkä mulla on vaan niin ihania kvereita että ymmärtävät. Mutta hyvää pohdintaa voisi kyllä aiheesta saada aikaan. Pistetäämpä korvan taakse! :)

      Poista
  4. Minkälainen on kauneusihanteesi? Ootko sinkku? Entä mimmmonen on unelmien mies sun mielestä?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua! Öö.. No siis yllättäen tykkään melko sporttisesta lookista, esimerkiksi Andreia Brazierilla on mielestäni melko täydellisyyttä hipova kroppa. :) Ja olen nykyään sinkku. Mun unelmien mies olisi varmaankin urheileva ja tätä elämäntyyliä ymmärtävä rauhallinen, huumorintajuinen ja aikaansaava henkilö. :)

      Poista
  5. Haluisitko joskus kuuluu pro Elite teamin kaltaseen jengiin et valmennussuhde on vähän läheisempi ollaan valmentajalla yötä yms?? Vai kelpaako sulle aina tommonen nettivalmennustyyppinen fitfarm. :) mitä luulet aiotko jatkaa vielä 10vuotta tota hommaa? Vai aiotko yhen kisan tyttö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en osaa tuohon Pro Elite Teamiin ottaa kantaa, kun en heidän toimintatapojaan sen kummemmin tunne, mutta sen sijaan koen kyllä hyvinkin vahvasti valmennussuhteeni Jari Mentulan kanssa olevan aivan riittävän läheinen ja henkilökohtainen. Eli en pidä Fitfarmin kisavalmennusta ollenkaan "nettivalmennusmaisena", käynhän Jarilla tsekissä joka toinen viikko ja pt:iden treeneissä lähes viikottain. :) Kilpailemisesta haaveilen toki tulevaisuudessakin, ja tämä elämäntapa on kyllä tullut jäädäkseen kisasin tai en, mutta katsotaan nyt ensin nämä yhdet kisat ja tuomareiden "tuomiot" esimerkiksi rakenteestani ennen kun alan suunnittelemaan ensi vuotta sen enempiä. :)

      Poista
  6. jeejee, huomenna jo toivottavasti takas rutiiniin, jos saadaan tuplarääkki sovittua! <3

    VastaaPoista
  7. minkälainen valmentaja bull on? kiinnostaaks sitä oikeesti sun asiat vai näytätkö välillä sille vaa kuntoos ja lähet meneen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä erittäin asiansa osaava ja ihan aidosti kiinnostunut valmennettavistaan. Koskaan ei ole tuntunut, että olisi jäänyt minkään asian kanssa yksin. Ja ainakin mulla niitä asioita on ollut aika paljon, heh. :) Itse jatkan 100% varmuudella hänen valmennuksessaan niin kauan kun tätä touhua aion harrastaa.

      Poista
  8. ootan koko ajan et tulee uutta postaust ja päivittelen blogiis :D oot ihan huikee, vaikken sua edes tunne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Yritän huomenissa saada uuden postauksen aikaan. :)

      Poista
  9. paljon noi pt treenit maksaa ku sanoit et käyt joka viikko? eiks o törkeen kallista :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin sanoa että käyn melkein viikottain. :) Mutta riippuen valmennuspaketista, tuetty määrä pt-treenejä sisältyy valmennukseen ja sen lisäksi esimerkiksi 10-kerran kortti on edullisempi kuin yksittäinen kertamaksu.

      Poista
  10. Onks fitfarmin liukuhihna meininki siistii? Luin yhest blogist miten hirvee valmennus ja pelkkää rahaa ajatteleva yritys fitfarm on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuten jo aiempaan kommenttiin vastasin, itse en koe Fitfarmin toimintaa laisinkaan liukuhihnamaiseksi. Ja varmasti mielipiteitä on monia, ja blogin kirjoittajia myös. Harmillista että jollekin valmennus ei ole ollut mieleen.

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)