maanantai 24. kesäkuuta 2013

Sunnuntain hiilaritankkaus ja muuta asiaa.

Huh! Nyt on juhannukset juhlittu ja paluu normirutiineihin voi alkaa. Itse rutiineja rakastavana ihmisenä olen jopa hieman helpottunut, vaikka erittäin mukavan jussin vietinkin. :) 

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, lähdin ihanan Essin  (lifedesigne.blogspot.fi) kanssa perjantaina hänen poikaystävänsä mökille Äänekoskelle ja aivan loistava reissu olikin, kiitos siitä kaikille asianomaisille! 

Essin varpaat.


Auringosta naatiskelua Zero Colan voimin.

Lauantai-ilta menikin ihan rauhaisissa merkeissä Tampereella leffoja katsellen ja nukkuen ja sunnuntaina aamuaerobisen jälkeen oli vuorossa kauan odotettu hiilaritankkaus. Mikäli en ole aivan väärin ymmärtänyt, niin ideana on siis tankata hiilihydraattia niin maksan, kuin lihasten miinuskaloreilla tyhjentyneet glykogeenivarastot täyteen syömällä mahdollisimman puhdasta ja nopeaa hiilihyrdaattia tietty määrä. Ja kyllä se taisi päällekin tehdä erittäin hyvää. :)

Sunnuntai-aamuna hiukan crossarilla hikoilua alle, jotta voi sitten hyvällä omalla tunnolla makoilla loppupäivän. :)


Leffan katselua pinkeän mahan kanssa sunnutaina. :)

Sain siis luvan syödä 400g hiilihydraattia ja hiilarien lähteen sain päättää itse. Kuitenkin tankatessa pitäisi muistaa välttää rasvan syöntiä, joten ihan mitä tahansa hiilaria en voinut kitusiini lapata. Lopulta (ja ainakin kymmenen eri ruoka-ainelistan tekemisen jälkeen) päädyin kaurapuuroon, hedelmiin, kahvimaitoon, jäätelöön, patonkiin, uusiin perunoihin ja karjalanpiirakoihin. Ja voi NAM, oli kyllä herkkua! 

Aamupala.


Välipala.


Lounas.

Lopputulos: tynnyrimaha! :D

Täytyy kyllä myöntää, että vaikka itsensä täyteen ahtaminen olikin mukavaa pitkästä aikaa, niin kyllä sitä oli kamala olla siinä ähkyssä sitten loppuilta! Maha oli niin pinkeänä että hyvä kun sai hengitettyä. :D Vaikka kyllä tällä tankkauksella joku fyysinen positiivinen vaikutuskin selkeästi oli, sillä nukuin pitkästä aikaa todella hyvin kertaakaan heräämättä ja aamulenkki meni todella energisillä fiiliksillä! 


Vielä hiukan turvonnut aamumaha. Kaipa se sieltä pikkuhiljaa laskee. :)


Tänä aamuna olikin sitten ihana palata takaisin "normi-ruokavalioon" ja melkein odotan taas sitä nälkäistä oloani. Onneksi tänään on luvassa vielä pt-treeniä joten eiköhän ne ylimääräiset saada kropasta pian ulos. 


Rakas normaali aamupalani. <3


Sitten sellaisiin hiukan ikävämpiin asioihin. Olen viime viikon aikana saanut muutaman todella asiattoman kommentin anonyyminä esiintyneeltä kirjoittelijalta koskien yksityiselämääni, joista viimeisimmässä uhkailtiin jopa kaksivuotiasta poikaani. Olen tehnyt asiasta rikosilmoituksen tänä aamuna ja poliisi tutkii asiaa nyt laittomana uhkauksena. Onneksi nykypäivän tekniikoilla jopa anonyymien kommenttien jättäjien ip-osoitteet on helppo selvittää, joten mitä luultavimmin tekijä jäänee pian kiinni, mutta siihen saakka joudun valitettavasti pitämään kommenttiboksin suljettuna muilta kuin kirjautuneilta käyttäjiltä. Pahoittelen tätä kovasti, mutta toivon että ymmärtänette tilanteen.

Tästä huolimatta, oikein ihanaa ja treenirikasta alkanutta viikkoa kaikille! :)





6 kommenttia:

  1. Huimia tuloksia on tullut näkyviin ainakin kuvien perusteella! Ihailtavaa :) Tosi hirveää, että joku käyttäytyy tuolla tavoin ettei edes lasta jätetä rauhaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaipa se kisakuntokin sieltä joskus esille kuoriutuu.. :) Ja joo, todella ikävä juttu, erityisesti poikani takia, ja toivonkin tilanteen rauhoittuvan jahka poliisi saa asian selvitettyä.

      Poista
  2. Uskomatonta että joillain ihmisillä on aikaa tuollaiseen uhkailuun! Ei paljon järki päätä pakota!
    Kaikkea hyvää treenaamiseen! Oot huikee mimmi - edelleen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru <3 Ja onneksi tilanne taisi selvitä ja kaikilla suht hyvä mieli.

      Poista
  3. Mitä kaikkee sä laitat noihin terveyslättyihin! niit on niin monii eri reseptejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nuo hiilaritankkauspäivän lätyt ovat aika kukan terveellisestä, mutta esim tälläsellä reseptillä on tullut protskulättyjä tehtyä:
      125g valkuainen
      17g Fast Pudding
      Steviaa, kardemummaa, kanelia
      Sekaisin ja paisto miedolla lämmöllä pannulla :)

      Poista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)