perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannusta

Mitäs teillä on juhannussuunnitelmissa? Itse lähden tänään iltapäivällä ihanaisen ystäväni Essin kanssa Keski-Suomeen hänen poikaystävänsä mökille. Aamun reisien HIIT-treenin suoritettuani, luonnollisestikin. :)

Suunnitelmissa on vain ja ainoastaan rentoutua, viettää aikaa ystävien parissa ja (sään niin salliessa) nauttia suomen kesästä. Tämä fitness-touhu kun tuntuu olevan niin kovin kokonaisvaltaista puuhaa, että toisinaan pieni maisemanvaihdos ja omista rutiineista irrottautuminen voi uskoakseni tehdä ihan hyvääkin. :) 


Viime kesän juhannusmaisemia Turun saaristosta.

Treenit olen ajoittanut niin, että ainoastaan yksi aamulenkki jää viikonlopulle, ja itseasiassa sunnuntaina vietänkin Bullin lupaamaa TANKKAUSPÄIVÄÄ! Olen tässä jo muutaman päivän ajan tehnyt listaa hiilareista joita pääsen syömään, mm. kaurapuuroa, ruisleipää, jäätelöä...NAM! Jännittävää nähdä, miten kroppa siihen reagoi. Voi ainakin olla melkoisen täysi olo sunnuntai-iltana, heh! 

Kuva: Googlen kuvahaku

Muutenkin tämä viikko on mennyt edellistä reippaammissa tunnelmissa, aamulenkeillä ei jalatkaan ole tuntuneet yhtään niin väsyneiltä ja ennätyksiä ollaan paukutettu rikki treenikaverini Lindan kanssa minkä keritty. Dieetin alussa kun sitä jotenkin kuvitteli, että ruuan vähetessä voimatasotkin romahtaisivat samantien. No, ei ilmeisesti pidä kuvitella. :) 




 
Mutta nyt latausjuoma ääntä kohti, treenikassi olalle ja salille mars!


OIKEIN IHANAA JA RENTOUTTAVAA JUHANNUSTA KAIKILLE!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)