keskiviikko 21. elokuuta 2013

Nautitaan nyt, vaikka hampaat irvessä.

..Taas on bloggaaminen jäänyt vähemmälle, tosin tällä kertaa mulla on mielestäni ihan hyvä syykin. Tuli nimittäin tuossa muutettua viime viikonloppuna ja eipä siinä, eihän se normaalistikaan mitään herkkua ole, mutta näin ketoosidieetillä, juuri ennen ekoja SM-kisoja, yhden kaksivuotiaan kanssa ja muutoin pääasiassa yksinään, niin voin kyllä syvällä rintaäänellä sanoa että en välttämättä suosittele kokeilemaan. :D Unohtamatta tuosta aamuaerobisia ja treenejä, luonnollisesti. 
Mutta nyt se on tehty, kamatkin melkein järjestyksessä ja rauha maassa. Kiitos vaan niille muutamalle apulaiselle, jotka noita mun romuja raahasi mun kanssa tänne, en olisi ikinä selvinnyt ilman teidän apua. <3

Unetkin jäivät tuossa muutamana yönä aika vähille tämän muutto-koulu-treeni-lapsi-kombon takia, mutta otin sitten viime yönä ihan kokonaiset yhdeksän tuntia unta ja olo on lievästi sanoen eri. Väsymyksestä huolimatta treenit ovat kulkeneet aivan älyttömällä draivilla karsinnoista saakka. Tiedä sitten oliko se se puoli litraa Ben & Jerry'siä kisojen jälkeen vai muutos omassa asenteessa, mutta en muista milloin viimeksi olisin nauttinut treenistä tällä tavalla! Enkat paukkuu ja fiilis on aivan loistava! Ainoastaan salille käveleminen ja erityisesti sieltä pois tulo tuntuu melko rankalle, heh. Taisin minä tuossa joku päivä sitten turvautua taksin apuun pt:n vetämän jalkatreenin päätteeksi, kun en vaan jaksanut enää kävellä mihinkään..
No, ei onneksi tällä taloudellisella tilanteella tule tavaksi. :) 

Muuttaminen on kivaa...NOT!!!

Huomenna iltapäivästä hyppään Helsingin junaan ja perjantaina treenailenkin poseerauksia itse IFBB Pro Anna Virmajoen kanssa! Olen kamalan innoissani ja odotan kovasti, että mitä Annalla on sanottavaa t-kävelyyni sekä poseasentoihini. Muutin niitä hiukan Jyväskylän kuvat nähtyäni (ja niitä kauhisteltuani) ja toivon että myös hänen mielestään parempaan suuntaan. 


Näin upeasti se käy prolta. Kuva: Googlen kuvahaku


On myös kiva päästä taas Mayor'sille viikonlopuksi treenailemaan, tuo hyvää vaihtelua omaankin treeniin kun on eri ympäristö. Vaikka siis en rakasta WFC:tä ikinä mihinkään vaihtaisikaan. :) 
Sunnuntaina palaan sitten takaisin Tampereelle ja valmistaudun viimeistelyviikkooni. Hurjaa, että tämäkin pari viikkoa on mennyt näin hujauksessa, ja tosiaan aivan täysin eri fiiliksellä kuin karsintoja edeltäneet viikot. Väsy on, toki, tälläkin kerralla, eihän se mikään dieetti olisikaan jos ei yhtään missään tuntuisi, mutta jotenkin tästä ajasta on nyt osannut nauttia aivan eri tavalla kuin ennen karsintoja. Ja kyllä, NAUTTIA. 

Ei ehkä sillä perinteisellä "nautin nyt tästä auringossa makaamisesta ja kylmästä drinksusta"-tyylisesti vaan ennemminkin että "elän just nyt tätä hetkeä ja fiilistelen tätä tämän hetkistä oloani ja treenejä ja pian tulevia SM-kisoja, kuitenkin olen näin pitkälle päässyt, että olen sinne menossa"-tyylisesti. 
Sitä vartenhan se kaikki työ on tehty, niin koen että siitä kuuluu myös ottaa kaikki ilo irti. Ehkä pidätte mua ihan tärähtäneenä mutta näin mä nyt tän jutun kuitenkin ajattelen ja uskon vakaasti, että näitäkin hetkiä on vielä monta kertaa ikävä offille siirryttyäni. :)


Kuva: Googlen kuvahaku


Tätä yleistä fiilistelyäni piristi entisestään tänään postiluukusta tipahtanut ZeroPoint Compressionin paketti, joka sisälsi sekä urheiluun tarkoitetut kompressiosukat sekä ihanan neonkeltaiset säärystimet! Kokeilinkin tänään treenissä sukkia ja kyllä vain, askel keveni hurjasti sukkien ansiosta! Iltaposetkin tuli sitten tehtyä säärystimet jalassa, kun en millään malttanut olla pitämättä niitä. Muutenkin nilkkani keräävät herkästi nestettä pitkien päivien päätteeksi ja uskon näiden helpottavan dieetin myötä hidastunutta palautumistanikin omalta osaltaan. 

Pähkinänkuoressa kompressiosukan idea siis on:
•parantaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa, joka sen myötä nopeuttaa kudosten hapensaantia ja parantaa lihaksen suorituskykyä, sekä tehostaa palautumista maitohapon nopeutuneen poistumisen myötä.
•vähentää lihasjännitystä ja parantaa voimantuottoa.

Iloinen yllätys. :)


En ehkä ota näitä enää koskaan pois jalasta. <3


Tulipas taas oikea maratooni-päivitys! No, voi olla että en taas hetkeen kamalasti päivittele, jollen sitten malta olla postaamatta Virmajoen posetreenifiiliksiä vielä ennen kisoja tänne. ;) Mutta nyt käyn iltapalani kimppuun ja käperryn sohvalle hetkeksi rentoutumaan ennen yöunia. Oikein huisia loppuviikkoa teille ihanille!! <3


Kotini ehkä ainoa siisti osa.. :D


3 kommenttia:

  1. Hitsit munki tekee nyt hirveesti mieli kokeilla noita säärystimiä kun niin moni niitä kehuu! :)

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä niin superupea tuossa säärystinkuvassa! <3

    VastaaPoista
  3. Oot kyllä niin superupea tuossa säärystinkuvassa! <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)