maanantai 26. elokuuta 2013

Viimeistelyviikon "aatto". :)

Niinhän se sitten taas kävi että olen sen verran täpinöissäni huomenna tiistaina alkavasta viimeistelyviikosta, että en taaskaan malttaisi millään nukkua. Ja tänne blogiinhan ne kaikki pään sisukset on hyvä purkaa. :)


(C) Tommi Mankki Photography


Pääpiirteittäinhän viimeistelyni tehdään identtisesti edellisten kanssa, tosin kilpailujen ollessa tällä kertaa sunnuntaina, aloituskin myöhästyy päivällä. Käytinkin maanantai-iltani paistamalla reilut 2kg kanaa, keittämällä kattilalliset riisiä ja pastaa ja pilkkomalla ison kasan vihanneksia, jotta hiilaritankkaus sujuisi mahdollisimman mutkattomasti koulun ohessa. Viimeksihän olin lomalla ja poikani isänsä luona, joten minulla ei ollut muuta kun aikaa olla ja ihmetellä. Nyt tilanne on hieman toinen kun sumplimista riittää niin luentojen taukojen että lapsen viemisten ja hakemisten tarhasta kanssa. Mutta onneksi korkeakoulultamme löytyy melko hyvä sali, jonne pääsen aikataulujen kiristyessä treenaamaan. Tai kevyttä pumppailuhan se taitaa ennemmin tällä viikolla olla. :)

Muutoin fiilis on edelleen hyvä ja odotan innolla tulevaa viikonloppua Lahdessa. Tai Vierumäellä, jos tarkkoja ollaan. Varasimme nimittäin huoneet Vierumäen Scandicista Lahden hotellien sijaan, sillä pidän paikasta kovasti ja koin että on ihan mukava olla hiukan etäämmällä siitä kaikesta fitness-hulinasta. :) 

Take awayta junassa Helsinkiin. ;)

Viime viikonloppuahan vietin Helsingissä treenaillen ja hioen poseerauksiani itse IFBB Pro Anna Virmajoen opissa ja tuli siinä lauantai-aamuna napsittua muutama kuvakin aurinkoisella Töölönlahdella Tommi Mankin kanssa. 

(c) Tommi Mankki Photography

Poseeraamassa olin Annan kanssa perjantaina Töölö Gymillä ja täytyy kyllä sanoa tunnin olleen enemmän kuin hyödyllinen, eikä vähiten siksi, että olin saanut juuri muutama päivä aiemmin tuomaripalautteeni Jyväskylän karsinnoista, joten ainakin niihin epäkohtiin (ja moneen moneen muuhun yksityiskohtaan, Anna on ihanan tarkka :) ) tartuttiin ja itse ainakin olin hurjan tyytyväinen tunnin lopussa aikaansaannoksiimme. T-kävelyni parani hurjasti ja muutin minä takaposenikin kokonaan. :)

Poseeraustunnin jälkeen kävin vielä tekemässä ehkä maailmankaikkeuden huonoimman etureisi-treenin. En tiedä johtuiko väsymyksestä, vaiko mistä, mutta en vaan saanut hyvää tuntumaa treeniin vaikka kuinka keskityin. No, onneksi lauantain kuvaukset ja yhteistreeni ja -poset iki-ihanan Kristan kanssa Meijerillä helpotti oloa kummasti! :) 

(C) Tommi Mankki Photography

Tommin kanssa tavattiin siis Töölönlahdella lauantaina aamu yhdeksältä tarkoituksena napsaista muutama sporttinen ulkoilukuva ja itae ainakin tykkäsin hurjasti lopullisista kuvista, mitä Tommi minulle lähetti. Eli jos hyvää kuvaajaa olet vailla, niin suosittelen Tommia erittäin lämpimästi! Lisäilin noita kuvia teillekin näytille tämän postauksen sekaan. 

Kuvien jälkeen matkasin Meijerille tapaamaan Kristaa. Posettelimme ensin tunnin verran, jonka jälkeen teimme vielä selkä-hauis-treenin yhdessä. Krista on kyllä niin upea pakkaus jo nyt, että varmasti keväällä Kultsalla debytoidessaan on sarjassaan kärkisijoissa kiinni. Vau!

Turistikuva Meijerillä Kristan kanssa. :)

Sunnuntai menikin täyslevon ja leffojen  merkeissä ja nyt olikin sitten mukava aloittaa viimeinen viikko hyvin levänneenä ja melkeimpä jopa energisenä. :) Saa nähdä mitä nuo huomenna saamani hiilarit saavat vielä tässä kropassa aikaan, ainakin omaan silmään näyttäisi hiukan Jyväskylän kisakunnosta kiristyneen, mutta päivän kuntohan sen sitten ratkaisee. :)

Nyt koitan saada unta silmään ja toivotankin kaikille upeille kanssakisaajille oikein ihanaa viimeistelyviikkoa! Lahdessa nähdään! :)

1 kommentti:

  1. Kisapostausta? Sellasta takahuone kuvaa jota yleisö ei oo nähny:) ja pitkää juttua?!

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)