lauantai 19. huhtikuuta 2014

Dieettiviikko 1.

Ensimmäinen dieettiviikko melkein takana ja monen monta edessä. 
Eihän tämä nyt tietenkään vielä dieetille tunnu, mitä nyt hiukan hiilihydraatteja vasta vähennettiin ja aamuaerobisiakin minulla on toistaiseksi vain neljänä aamuna. Itse tosin nautin näistä aamulenkeistäni suunnattomasti, ja päiväkin käynnistyy ihan eri tavalla pienen happihyppelyn jälkeen.  


Oli varmasti ohikulkijoilla hauskaa tänä aamuna, kun rämmin pusikoissa kuvailemassa leskenlehtiä. :D

Sain myös täysin uusitun treeniohjelman ja kyllä sen tosiaan tuntee näin loppuviikosta, kun joka lihasta kolottaa. Uusi ohjelmani on edelleen viisijakoinen, tosin jalkoja on "enää" kahtena päivänä aiemman kolmen sijaan ja ohjelman rakennekin muuttui enemmän volyymitreeni-tyyppiseksi.  


Pakollinen sali-selfie. :)

Muutoin paluu arkeen ja opiskelujen pariin harjoittelun päätyttyä on sujunut yllättävän kivuttomasti, erityisesti pääsiäislomien osuttua heti ensimmäiselle kouluviikolle. Vapaiden kunniaksi kävimmekin mieheni kanssa tänään Hämeenlinnassa, Sportti-Mekalla Toni Rämöä tervehtimässä ja testaamassa vihdoin Sportti-Mekan saliakin. 


Joonas ojentajien kimpussa Sportti-Mekalla. 


Itse kävin myös ensimmäistä kertaa tutustumassa Sportti-Mekan varastoon ja olihan siellä vaikka ja mitä! Valikoimassa on suosimani Scitecin lisäksi myös ainakin Fastin, Mannisen, Vit.O.Bestin, CocoVin sekä Pharma Firstin tuotteita, joten ainakaan valikoiman laajuudesta ei luulisi jäävän kiinni. Yritin kuitenkin pitää pään kylmänä tuotteita valitessani että mahtuisivat auton perään. Isolaatti-pönton kanssa kävi ehkä pienoinen ylilyönti, mutta eipähän lopu hetkeen kesken. :)

Kiitokset taas Sportti-Mekalle ja Toni Rämölle huikeista tuotteista ja hyvästä palvelusta!

Kisadieetin alkamisen kunniaksi ilmoittauduin myös toukokuun lopulla Spartan Gearin järjestämälle WBPF fitness-kisaaja Gabriella Bankutin leirille, joka pidetään Spartan Sport Centerillä Turussa. Itse olen ihaillut Gabriellaa jo pidemmän aikaa Instagramissa, joten olen aivan innoissani leiristä! Poseerausten lisäksi ohjelmaan kuuluu toiminnallista treeniä sekä Gabriellan oma vatsajumppa, minkä täytyy olla todella tehokas, ainakin jos hänen omia vatsalihaksiaan katsoo. :) 

Leirille oli vielä ainakin päivällä hiukan tilaa, joten kannattaa heti varata oma paikkansa mikäli leirille tahtoo mukaan. Tämä myydään ihan varmasti pian loppuun.


Huomenna viettelenkin lepopäivää ja latailen akkuja seuraavaa viikkoa varten. 

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)1 kommentti:

  1. Oot niin kaunis ja upea! Tsemppiä dieettiin ja uudistettuun treeniin! :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)