maanantai 14. huhtikuuta 2014

Fitness Classic-hulinoita.

Olipahan viikonloppu! Vaikka en itse ollutkaan kilpailemassa, olin aivan rättipoikki sunnuntai-iltana kun pääsin viimein takaisin Tampereelle. Osittain johtui tosin varmasti myös perjantaina päättyneestä tiukemmasta koulujaksosta, mutta pääasiassa uskallampa väittää väsymyksen johtuneen jännittävistä kisoista. 

Bikini Fitness -163cm

Viikonlopun vietto alkoi tosin hieman epä-urheilullisissa merkeissä, sillä mieheni täytti vuosia ja koska minunkin dieettini alkoi tänään, niin päätimme käydä ulkona syömässä viimeistä kertaa yhdessä tänä keväänä. Alunperin suunnittelinme menevämme The Grilliin, mutta lopulta päädyimme kuitenkin Gringos Locosiin Kehräsaareen sillä perusteella että pihviä voi syödä dieetilläkin mutta hampurilaisia ei. :) 


Lauantaina lähdin junalla sitten kohti Helsinkiä ja Fitness Classicia, jossa huolsin Kimmo Raution teamin Dream Fit Squadin upeat junnutytöt Sofian, Pauliinan ja Salla-Marian. Oli todella mukavaa taas päästä fiilistelemään kisahumua ja ihailemaan kauniita viimeisteltyjä fysiikoita katsomoa lähempää. Paikkana Kulttuuritalonhan on minulle jo ennestään tuttu, kun viime vuonna olin Vasankarin Essin huoltajana. 

Hiukan oli itsellä valkoinen olo tuossa porukassa, heh!

Lauantai-iltana olin suunnitellut repöiseväni ja lähteväni ihan baariin saakka, mutta väsymys vei voiton ja olin sängyssä jo yhden maissa. Sinänsä hyvä, niin sunnuntaina jaksoin sitten pirteänä pikkusiskoni kanssa katsella kisoja. Olivat muuten ensimmäiset bodykisat, joita pääsin seuraamaan ihan katsomoon saakka, heh. 

Siskon kanssa katsomossa jännäämässä.

Itse jännitin kovasti hyvän ystäväni Krista Seunan puolesta, mutta hienosti hän sijoittui kolmanneksi keskipitkässä sarjassa. Muutenkin taso oli mielestäni erityisesti lyhyessä- sekä keskipitkässä bikinisarjassa todella hyvä. Lihasta löytyi ja kireystaso oli hyvä. Myös esiintyminen oli suurella osalla todella loppuun saakka hiottua ja stailaus onnistunutta. Pitääkin itse taas ryhdistäytyä poseeraus-hajoittelun suhteen mikäli haluaa lavalle kivuta syksyllä. 

Upea Krista ennen kisaa.

Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut viikonloppu ja hieno offikauden lopetus. Tästä on hyvä ammentaa paljon motivaatiota tänään alkaneelle omallekin dieetille. :) 

1 kommentti:

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)