sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Lepoviikon kuulumisia ja IFBB:n bikini fitness-leiri.

Tämä viikko on tosiaan mennyt palautuessa ja lepäillessä edellisistä neljästä kovan treenin viikosta. Ja täytyy kyllä myöntää, että tähän väliin oli lepo jopa ihan paikallaan, vaikka pää salille on jo kaivannutkin viime keskiviikosta lähtien. :)

Salitreenien sijaan olen tällä viikolla keskittynyt kehonhuoltoon hieronnan, venyttelyn ja putkirullauksen merkeissä ja koittanut nukkua kunnollisia, riittävän pitkiä yöunia. Itseasiassa tämä lepoviikko olikin ensimmäinen, jolloin en tullut kipeäksi! Jokaisena edellisenä lepoviikkona olen sairastanut jonkin sortin nuha-kuumeen, ja epäilenkin tämän johtuneen puutteellisesta unen määrästä treeniviikkojen aikana. Eli kyllä sitä kroppaa täytyy ilmeisesti tästä lähin kuunnella paremmin ja todella huolehtia riittävästä levosta.

Jotta koko viikko ei olisi mennyt ihan laiskotteluksi, olen kuitenkin käynyt posetreeneissä ihan urakalla. Meillä on ollut tapana muiden tiimiläisten kanssa käydä yhdessä treenailemassa poseja, ja itse olen ainakin kokenut tämän erittäin hyödylliseksi tavaksi harjoitella. Viikolla tulikin kolmena päivänä pyörähdeltyä peilisalissa hyvässä seurassa ja tänään oli vihdoin se paljon odotettu IFBB:n järjestämä bikini fitness-kilpailijoille suunnattu leiri Espoon Movessa.
Leirin veti IFBB Pro Anna Virmajoki ja täytyy myöntää että jännitin leirille menoa älyttömästi etukäteen juuri Annan takia. :) Hän on minun (ja varmasti monen muun) ehdoton esikuva ja alkuun tuntui mahdottomalta yrittää poseerata luonnollisesti hänen edessään. Kuitenkin Annan johdonmukaisen ja ystävällisen opastuksen avulla minäkin lopulta rauhotuin ja tulipahan sitä tehtyä tähän mennessä paras t-kävelyni hänen silmiensä alla! :) Muutenkin sain älyttömästi hyviä vinkkejä omien poseerausteni parantamiseen, ja itseasiassa taisin laittaa oman etuposenikin täysin uusiksi Annan avustuksella. :)
Päivän ohjelma oli jaettu niin, että meidän ryhmämme poseeraustreeni alkoi kello 14 ja kello 16.30 aloitimme 2. ryhmän kanssa yhdessä luento-osuuden, jossa käytiin läpi kisapäivää ja siihen valmistautumista. Saimme hypisteltäviksemme Annan Arnoldissakin nähdyt kisabikinit ja -korut ja hän jaksoi myös kärsivällisesti vastailla esittämiimme kysymyksiin. Yleisesti koen päivän olleen erittäin hyödyllinen ja hyvin järjestetty kaikin puolin ja päivän päätteeksi oma fiilis oli aivan mahtava!

Että suurkiitos vaan IFBB:lle ja erityisesti Anna Virmajoelle upeasta päivästä!
Nyt on taas sitä motivaatiota varastossa seuraaville viikoille, mistä ammentaa kyykkyihin tarvittaessa lisäpoveria! :)


Hurrrjan hyvää ja treenin täyteistä alkavaa viikkoa kaikille!

















4 kommenttia:

  1. Iiik, itse menen sunnuntaina Ouluun. Mutta HURJANA jopa hirvittää mennä, koska olen ihan untuvikko, ei posesta tai kävelyistä mitään käsitystä... käydäänhän siellä läpi ihan perusasiatkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa! Oli kyllä superhyvä leiri ja tottakai käydään kaikkia perusasioitakin läpi, eli älä hätäile! :) Ja siis itselin vielä aika lapsen kengissä tuossa pose-hommassa ja kuten valmentajanikin joskus sanoi, että ei noille leireille mennä kisaamaan siitä että kenellä on parhaat poset vaan oppimaan lisää. :) reippain mielin leirille vaan ja nauti, Anna on upea opettaja!

      Poista
  2. Ok! Kiitos rohkaisusta :)

    ps blogisi on oikein ihana!

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristit päivääni kommentillasi! :) En kuitenkaan käsittele henkilökohtaista elämääni kommenttiboksissa, joten mikäli tarvetta ilmenee kysellä jotakin siihen liittyvää, laitathan minulle ennemmin sähköpostia osoitteeseen starsinhereyesblog@gmail.com kiitos! :)